Hvad er processen for en Ægtefælle Visa for UK

Typer

  • En ægtefælle visum til Storbritannien er virkelig flere typer af visa.Hvilken type vil blive ydet, vil afhænge af længden af ​​forholdet, hvor par liv, og hvor de er gældende fra.Hvis parret gælder fra i Det Forenede Kongerige, vil de være berettiget til "Yderligere opholdstilladelse" eller "tidsubegrænset opholdstilladelse" typer visum.Disse typer er multi-entry visa, der skal ansøges om fra i Det Forenede Kongerige.Kun visse indehavere visum får lov til at ansøge om disse visa: den partner, der har behov for visum skal bosiddende i Storbritannien på en langsigtet visum såsom et værk visum eller studerende visum.Besøgende kan ikke ændre status fra i Det Forenede Kongerige.I tilfælde, hvor parret kan bevise langsigtet samliv på tre år eller mere, "tidsubegrænset opholdstilladelse" kan gives.
    For par, hvor den ene eller begge parter har bopæl uden for Den Europæiske Union, de visa tildelte enten "Yderligere indrejsetilladelse" eller "tidsubegrænset Enter".Den eneste forskel i disse er den ter

    minologi - for par gift mindre end tre år, er "Yderligere indrejsetilladelse" er givet;for par blev gift i mere end tre år, er "Ubestemt indrejsetilladelse" givet.
    Alle disse visa er ansøgt om anvendelse af formular VAF4, som kan findes på den britiske Border Agency hjemmeside (se Resources).Desuden skal begge parter være over 21 år for at ansøge om en ægtefælle visum.

Test

  • Hvis du ansøger om enten "Ubestemt indrejsetilladelse" eller "tidsubegrænset opholdstilladelse," du skal tilmelde dig, tage og videregive "Livet i UK" test.Denne test omfatter spørgsmål om forskellige emner fra historie til populærkultur, og er designet til at teste ansøgerens kendskab til britiske liv (se Resources).

Biometri

  • biometriske data indsamles på hver ansøger om en ægtefælle visum.Ansøgningen kan ikke behandles uden disse data.Ansøgere i Det Forenede Kongerige, kan gå til deres nærmeste visum forarbejdning center, som vil blive overdraget til dem under ansøgningsprocessen (se Resources).Biometri omfatter et digitalt foto og fingeraftryk.

dokumentation

  • Efter VAF 4 er udfyldt, samle eventuelle supplerende dokumenter.Alle dokumenter skal være enten originaler eller bekræftede kopier.De nødvendige dokumenter omfatter ansøgerlande og ægtefælles pas, en nylig 45-by-35 mm pas foto af ansøgeren, ansøgerens oprindelige fødselsattest, det originale vielsesattest, seneste kontoudtog kontrollere indkomst, bevis for indkvartering, såsom en lejeaftale ellerpant redegørelse og eventuelle opløsning eller skilsmisse certifikater for tidligere ægteskaber.

indgiver ansøgningen

  • Programmer kan ikke længere blive præsenteret i person.De kan enten blive sendt til det nærmeste center for visumansøgninger eller præsenteret af en kurer.Behandlingstiden for ansøgninger varierer og kan variere fra nogle få dage til flere uger.Når ansøgningen er givet, er det visum stemplet i ansøgerens pas og passet returneres til ansøgeren.Ægtefællen visum giver ret til at bo og arbejde i Storbritannien.

Ressourcer

  • Online Visa Application
  • "Livet i UK" Test
  • visumansøgningscentre
415
0
0
Immigration Law