Sådan får Landed Immigrant status

Permanent opholdstilladelse i Canada, engang kendt som "Landed Immigrant status," kan være en kompliceret og vanskelig proces, afhængigt af det grundlag, at der bruges til indvandring.Ikke desto mindre, er at få permanent opholdstilladelse i Canada menes at være betydeligt lettere end at få et grønt kort i USA.En af de mest lovende metoder til at emigrere til Canada er gennem faglærte arbejdere og Professionals-programmet.

hvad du har brug

  • Computer
  • Printer
  • personlige optegnelser

trinene

  1. Bestem hvilke dygtigekategori arbejdstager indvandring du tilhører.Kategori 1 omfatter dem, der har mindst et års fuldtids erfaring i en af ​​en liste over foretrukne erhverv udarbejdet af den canadiske regering.Kategori 2 består af folk, der allerede har et jobtilbud med en canadisk arbejdsgiver, og kategori 3 er for arbejdstagere og studerende, der har haft lovligt ophold i Canada i mindst de seneste 12 måneder.

  2. Hent ansøgningsmaterialet læse den almindelige, og udfyld ansøgningssk

    emaerne.Du bliver nødt til at indsende dokumentation for, at du falder i den relevante kategori (såsom en underskrevet kopi af din jobtilbud, for eksempel), og at du har penge nok til at forsørge dig selv og ledsagende familiemedlemmer ved ankomsten i Canada.Du vil også blive bedt om at foretage visse erklæringer, som kunne udsætter dig til strafferetligt ansvar, hvis den er bevidst forfalsket.

  3. laves en passende ekspeditionsgebyr som fastsat i den almindelige del.Det vil blive returneret til dig, hvis din ansøgning er afvist.

  4. Mail ansøgningsmaterialet krævede dokumentation og anvendelse gebyr til Centraliseret indtagelse Kontoret for Federal faglært Applications i Sydney, Nova Scotia, Canada.

  5. vente på et svar fra den canadiske Visa Office.Din ansøgning vil blive behandlet af den centraliserede indtagelse Kontoret for generel berettigelse og fuldstændighed, og derefter sendt til den canadiske visum kontor for en nærmere undersøgelse og foreløbig godkendelse.

  6. Overhold yderligere anmodninger, som vil blive foretaget af Visa Office.Du vil blive bedt om at foretage en lægeundersøgelse med en autoriseret klinik i dit hjemland.Du vil også blive bedt om at præsentere politiets beviser fra steder, du tidligere har boet, til oprettelse af din mangel på en straffeattest.Afhængigt af dit erhverv, kan du blive bedt om at leveres dokumentation af dit engelske sprog evne.

  7. Vent Visa Office til at bekræfte, at din ansøgning har været en succes (sagsbehandlingstider variere).Hvis du har succes, vil du nødt til at gå til en ambassade eller konsulat i dit hjemland til at modtage din bekræftelse til permanent ophold og få din indvandring visum stemplet på dit pas.Hvis du allerede bor i Canada, vil du modtage din bekræftelse til permanent ophold i mailen, og behøver ikke have dit pas stemplet.

  8. Indtast Canada med din Bekræftelse af permanent opholdstilladelse og dit visum.

Ressourcer

  • canadiske visum tjeneste
  • Quebec faglært indvandring program
528
0
0
Immigration Law