Ecuador Immigration Krav

Ecuador tilbyder flere forskellige residency visa for folk, der ønsker at emigrere til landet.Hver indvandring / bosiddende visum har forskellige krav, som folk skal opfylde, før de får lov til at komme ind i landet.Der er et par dokumentationskrav, der forbliver det samme, men hver visum har sine egne krav.

krævede dokumentation

  • Alle de visa kræver, at du har noget dokumentation, der ligner.Du vil blive forpligtet til at have et gyldigt nationalt pas, der er gyldigt i mindst de næste seks måneder, et udfyldt visum ansøgningsskema, en bekræftet kopi af dine politiet registreret fra dit bopælsland, en lægeundersøgelse ark om, at du ikke er en erbærer af eventuelle smitsomme sygdomme, og yderligere to pasfotos.Disse dokumenter skal indsendes sammen med den yderligere dokumentation, som du får brug for afhængigt af hvad immigrant visum du søger.Alle visa er underlagt en $ 200 gebyr.

Pensionist

  • Visa 10-I er til rådighed for dem, der modtager en pension fra en pensionsordning i deres hjemland

    .De bliver nødt til at fremlægge dokumentation for den ecuadorianske regering, de modtager disse penge, og de vil være i stand til at forsørge sig selv i Ecuador.Den immigrant visum Ansøgeren skal bevise, at de vil modtage mindst $ 800 om måneden.Flere penge vil være påkrævet, hvis de immigrerer med pårørende.

Fast ejendom og investering

  • Visa 10-II er til rådighed for fast ejendom investorer i Ecuador.Personer, der ønsker at indvandre af disse grunde skal leveres nuværende papirarbejde om, at den faste ejendom tilhører dem, og at der ikke er nogen hæftelser placeret på fast ejendom.De skal også være i stand til at vise en kopi af skødet af huset.

    Visa 10-III er tilgængelig for folk, der er indehavere af kapitalandele i Ecuador i andre end fast ejendom områder.Der er flere forskellige måder at opfylde kravene til at opnå dette visum, men dybest set er du nødt til at indsende dokumentation, der beviser, at du holder investeringer i det land Ecuador.Den mindste investering for at kvalificere sig til dette visum er $ 30.000.

Medarbejdere

  • Visse medarbejdere er berettiget til at emigrere til Ecuador.Disse medarbejdere kan falde i den 10-IV eller den 10-V-kategori for arbejdsgiverne.Begge kategorier er forpligtet til at indhente dokumentation fra deres arbejdsgivere angivelse af deres nødvendighed til det job, de udfører.Yderligere dokumentation skal indsendes direkte fra arbejdsgiveren til de ecuadorianske immigrationsmyndighederne.

Family

  • Hvis du er afhængig af et familiemedlem i Ecuador, kan du kvalificere dig til visum indvandring 10-VI.Du skal være afhængig af en blod-relateret familiemedlem, og den relative skal kunne bevise, at hun kan støtte dit ophold i Ecuador.Du bliver nødt til at etablere dokumentation den finansielle stabilitet i familiemedlem, og bevise blodet forhold til familiemedlem.

518
0
0
Immigration Law