Årsager Hvorfor en forlovede Visa nægtes

Indvandrere , der planlægger at gifte sig til den amerikanske borger skal indsende en K - 1 visum. USA billede af Vladislav Gajic fra Fotolia.com

Kærlighed kan erobre alle, men en forlovede visum stadig nægtes af den amerikanske ambassade for en række årsager.Alle indvandrere, der planlægger at gifte sig med en amerikansk statsborger, skal indgive en ansøgning og være godkendt til en K-1 visum før ind i USA.Selvom fremgangsmåden kan være langsom, mest K-1s få godkendt.Men vær opmærksom på mulige årsager til en forlovede visum benægtelse.Advaret er væbnet.

Manglende krævede dokumentation

  • ikke at levere nødvendig dokumentation er en af ​​de mest almindelige årsager til en fornægtelse.Nødvendige dokumenter omfatter en aktuel pas, fødselsattest, politiets registre fra ansøgerens bopælsland, to 2x2 fotografier, og en lægeundersøgelse certifikat fra en læge.Hvis du ikke giver alle de elementer, der er specificeret i ansøgningen, vil du blive nægtet.Hvis du ikke kan levere en vare, fordi den er blevet tabt, eller ikke er tilgængelig, skal du kontakte ambassaden på den rette kurs, før du send

    er ansøgningen.Du kan også ønsker at leje en indvandring advokat, der kan hjælpe med at guide dig gennem bureaukrati.

Utilstrækkelig evidens af bekendtskab

  • Mange indvandrere har forsøgt at sikre et grønt kort gennem en fingeret ægteskab.Af denne grund, vil ambassaden gennemføre en samtale med ansøgeren før indrejse til USA for at bekræfte en faktiske forhold eksisterer med den amerikanske borger sponsor.Beviser såsom fotografier, fælles bank kontoudtog og personlig korrespondance bør gives under interviewet at bevise forholdet er gyldig.En erklæring af støtte fra sponsoren, der lover finansiel støtte for sagsøgeren, så han eller hun ikke vil blive en menighed af staten også vil hjælpe.Berettigelse til K-1 kræver ansøgeren må have haft fysisk kontakt med sponsor inden for de seneste 24 måneder.Selvom undtagelser kan gøres for at denne regel som for flygtninge i en krigszone, konsultere ambassaden og en advokat for den bedste fremgangsmåde, før indgivelsen af ​​K-1.

Andre Ineligibilities

  • Hvis ansøgeren er kommet ind i USA illegalt, overskredet en tidligere visum, eller forudsat falske dokumenter i en visumansøgning, vil K-1 nægtes automatisk.Andre betingelser for valgbarhed omfatter en dom for narkotika menneskehandel i ansøgerens hjemland, en smitsom sygdom, der udgør en betydelig fare for offentligheden, eller en tidligere udvisning fra USA er klart, mistænkte terrorister eller enhver, der udgør en trussel mod den nationale sikkerhed ogsåer støtteberettigede.I nogle tilfælde kan ansøgeren indsende en ansøgning at frafalde valgbarhed.Rådfør ambassadens konsulære Officer, om der er en dispensation for inhabilitet, samt detaljerne i afkald processen.

Ressourcer

  • amerikanske ambassade - Filippinerne: Visum
574
0
1
Immigration Law