Green Card Sponsor Krav

Indvandrere har brug for en sponsor til at bo og arbejde i USA. kontoransatte billede af Tracy Martinez fra borgerne Fotolia.com

USA eller faste beboere, der ønsker at bringe indvandrere til USA for at bo eller arbejde har brug for at udfylde flere former, så indvandrer kan få sinGreen Card.Den vigtigste form, I-864, indikerer sponsorens vilje til at støtte indvandrer, som han ikke kan bruge offentlige midler til at forsørge sig selv.De fleste indvandrere, der kommer til USA er sponsoreret af familiemedlemmer, der allerede her eller ved potentielle arbejdsgivere.

Sponsorering af familiemedlemmer

  • Familiemedlemmer falder i flere forskellige klassifikationer, afhængig af deres forhold til sponsor.Men uanset hvilken gruppe indvandrer falder i, sponsor stadig behov for at indsende Form I-130 til det amerikanske Citizenship and Immigration Services.Skemaet, som er tilgængelig online, beder om personlige oplysninger om sponsor og modtageren.

    Sponsor skal udfylde denne formular for hver slægtning, hun forsøger at komme ind i USA.Hun skal også betale et særs

    kilt gebyr for hver slægtning.Derudover skal hun udfylde en formular I-864, der er en erklæring om støtte til indvandrer (r).

    En sponsor skal være mindst 18 år gammel og bosiddende i USA eller dets besiddelser.

Sponsorering af Medarbejdere

  • Arbejdsgivere, der ønsker at bringe indvandrere i USA for at arbejde som deres ansatte også skal udfylde formularer I-130 og I-864.Derudover skal arbejdsgiveren får tilladelse fra US Department of Labor at bringe indvandrer til at arbejde i USA.Efter denne tilladelse er modtaget, skal arbejdsgiveren indsende Form I-140, som beder om oplysninger om arbejdsgiveren og indvandreren samt indvandrer ægtefælle og børn.Formularen også beder om information om jobbet indvandreren skal udføre.

Form I-864

  • Både sponsorere familiemedlemmer og arbejdsgivere skal udfylde Form I-864, der anmoder om detaljerede oplysninger om sponsor økonomiske situation som bevis sponsor har de økonomiske ressourcer til at støtte indvandrer.

    Skemaet, tilgængelig online, består af 19 sider med instruktioner sammen med ansøgningsskemaet.Ud over ansøgningsskemaet, skal sponsorerne dokumentere beskæftigelse og selvstændig virksomhed og en kopi af deres seneste føderale selvangivelsen.

    Alle sponsorer skal bevise, at de har ressourcer til at understøtte indvandrer.Hvis ansøgningen er for et familiemedlem, skal sponsor vise, at han kan støtte indvandrer, såvel som hans egen familie, på et minimum på 125 procent af den føderale fattigdomsgrænse.Hvis et aktiv tjeneste militær person ønsker at bringe i en udenlandsk ægtefælle, behøver han kun vise støtte på 100 procent af den føderale fattigdomsgrænse.

    Familiemedlemmer, der bor på samme adresse kan samle ressourcer, hvis grænsen for indkomst er et problem.Alle sponsorer, selv arbejdsgivere, skal udfylde Form I-864 for hver person, de bringer til USA.

længde Sponsorering

  • Sponsorering af en indvandrer slutter, når indvandreren bliver en amerikansk statsborger, sponsor eller dør indvandrer, indvandreren arbejder her i 10 år, eller indvandrede bevæger sig ud af USA.En skilsmisse ikke fritager den arrangerende ægtefælle fra disse pligter.

Ressourcer

  • amerikanske Department of Homeland Security
949
0
1
Immigration Law