Den nemme måde at få en amerikansk Visa

Et visum til USA er ikke let at få, og vil kræve et interview. Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Hvis du er en udlænding, der ønsker at komme ind i USA i en længere periode, skal du søge om en besøgende visum.Et visum kan fås til arbejde, turisme eller medicinske årsager.Hvis du rejser til arbejde, ansøge om et B-1 business-besøgende visum.Hvis du rejser til fornøjelse eller af medicinske grunde, ansøge om et B-2 besøgende visum.På grund af strammere sikkerhed og kontrol med, hvem der kommer ind i USA, er der ingen nem måde at få et visum til USA, bortset fra at følge de almindelige procedurer, der er skitseret af det amerikanske udenrigsministerium.

hvad du har brug

  • Gyldigt pas
  • Form DS-160
  • 2-for-2 fotografi af ansøgeren
  • Ansøgningsgebyr
  • Gensidighed gebyr (afhænger af land)
  • Dokumentation

Instruktioner

  1. Ring den amerikanske ambassade eller konsulat, der har jurisdiktion over stedet hjem til permanent opholdat gøre din udnævnelse til en samtale.Enhver, aldre 14 til 79 skal interviewes som en del af visu

    m-ansøgningsprocessen.Kontakt din lokale amerikanske ambassade for formularer og specifikke procedurer for planlægning din samtale.

  2. Saml papirer og dokumentation, der er nødvendige til interviewet.Udfylde skema DS-160 og bringe et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder efter dit besøg.Du vil også nødt til at levere en 2-for-2 foto (se Ressourcer til flere foto krav).Ved interviewet en digital scanning af dit fingeraftryk vil blive taget.

  3. Betal ekspeditionsgebyr for visumansøgningen.På din samtale skal du vise en kvittering for at bevise du har betalt gebyret.

  4. Betal visum-udstedelse gebyr, også kaldet en gensidighed gebyr.Mængden af ​​gebyret varierer efter land (se Ressourcer til specifikke gebyr beløb).

  5. stat din grund til turen og den udvidede visum, såsom en forretningsrejse, turisme eller medicinske årsager.Dokumentere, at du økonomisk kan understøtte dit ophold enten ved dine egne midler, sådan en bankkonto, eller via en sponsor, der økonomisk vil støtte dig.Hvis du rejser af medicinske grunde, præsentere et brev fra din læge forklare din tilstand, og hvorfor behandling i USA er nødvendig.Også få et brev fra den amerikanske læge, som har indvilget i at behandle dig;dette brev skal angive den forventede liggetid og udgifterne til behandling.

  6. deltage i høringen på din visumansøgning.Forklar dommeren hvorfor du anmoder et visum.Bevis at du kun besøger USA og agter ikke at emigrere.Det amerikanske udenrigsministerium anbefaler, at du præsenterer en returbillet til dit hjemland som en del af denne dokumentation.

Ressourcer

  • amerikanske udenrigsministerium: FOTO Krav
  • amerikanske udenrigsministerium: gensidighed på visumområdet Borde
780
0
1
Immigration Law