Fiji Immigration Krav

Indvandrere til Fiji skal opfylde en række krav, før de er berettiget til at komme ind i landet . pas godkendelse billede ved timur1970 fra Fotolia.com

Fiji er en ø i Stillehavet.Dette smukke land er fyldt med en unik indfødte kultur og et godt holdt ud dyreliv, der dækker det meste af landet.Mange mennesker rejser til Fiji om året for at opleve disse elementer i Fiji.Det tilbyder flere forskellige visa for folk, der ønsker at emigrere til Fiji midlertidigt eller permanent.Potentielle indvandrere skal udfylde en række trin og fil den relevante papirarbejde, før de får lov til at komme ind i landet.

Passport og pasfotos

  • For alle visumansøgninger, vil den potentielle indvandrer være forpligtet til at have et gyldigt nationalt pas, før han får lov til at komme ind i landet.Passet skal have mindst to tomme sider i det (for de relevante visum certificering stempler og klistermærker), og være gyldigt i mindst seks måneder efter den forventede afrejsedato fra Fiji.Tre yderligere pasfotos skal også indsendes med visum ansøgningsskema.De ekstra pasfotos vil brugt til identifikation under ansø

    gningsprocessen.En af de ekstra pasfotos skal notarized.

politirapport

  • Alle visumansøgninger vil kræve, at den potentielle indvandrer levere en politirapport, der hedder din kriminelle fortid.Rapporten Politiet skal udfyldes på en formular leveret af Fiji regering.Rapporten Politiet kan downloades online fra Fiji ambassade hjemmeside.

visumansøgning og gebyrer

  • Alle potentielle indvandrere skal udfylde den relevante visumansøgning form.Visum ansøgningsskemaerne de kan findes på Fijis regering hjemmeside.Ved indgivelsen af ​​visumansøgningen, vil du blive forpligtet til at betale de relevante gebyrer.Gebyrerne er refunderes, selv hvis visumansøgningen nægtet.

Finansiel Stabilitet

  • For alle indvandrere, der kommer til Fiji, skal de give et brev om, at de vil have penge nok til at forsørge sig selv når i Fiji.Dette kan bevises gennem en række kontoudtog eller en erklæring til støtte fra venner eller familie.

arbejdstilladelser

  • Arbejde og visa undersøgelse er også meget populære for folk, der ønsker at emigrere til Fiji.De, der ansøger om en undersøgelse visum bliver nødt til at godtgøre, at de er blevet accepteret i en lokal skole.Hvis de har til hensigt på at ansøge om en arbejdstilladelse visum, skal de være i stand til at godtgøre, at de har opnået et job inden de kommer ind i landet.Når det arbejde visum er givet, vil de være i stand til at arbejde kun for denne arbejdsgiver, mens i Fiji.De skal også sikre tilstrækkelige midler før ankommer i Fiji, der er afsat udelukkende til en returbillet.

Citizenship

  • at emigrere til Fiji permanent og blive en borger, en person skal have boet i Fiji for de sidste fem til 10 år, før de er berettiget til at søge.Enhver person, der opfylder dette kriterium er berettiget til at ansøge om statsborgerskab ved naturalisation.

Ressourcer

  • Republikken Fiji;Ambassade Fiji: Ansøgning til en besøgende visum for Fiji
  • Republikken Fiji;Ambassade Fiji: Ansøgning til en besøgende visum for Fiji
484
0
1
Immigration Law