Indvandring Indkomst Krav

at sponsorere en familie-baserede indvandrere ansøgning om opholdstilladelse, et krav omfatter demonstrerer, at din indkomst opfylder et minimum.Den amerikanske statsborgerskab og Immigration Services (USCIS) fastholder kravet om at sikre, at indvandrere ikke vil være offentlige afgifter og søge hjælp fra den amerikanske føderale regering.Hvis du er andrageren og ikke opfylder minimumskravene, skal du søge en co-sponsor.

Basics

  • USCIS udgiver Form I-864, som er kendt som en erklæring af support.Sammen med I-864, skal andragerne sende dokumentation for juridisk status, som en kopi af din amerikanske pas, lang formular fødselsattest (i stedet for en kort form fødselsattest, som udelukker hospitalets navn eller lægens navn).Også, USCIS kræver bevis for nuværende beskæftigelse, såsom en lønseddel stub og en komplet kopi af den mest seneste føderale selvangivelse.

Indkomst Krav

  • Andragerne nødt til at tjene mindst 125 procent af de seneste retningslinjer føderale fattigdom.Du er nødt til at ove

    rveje din husstandsstørrelse.For eksempel til to personer, skal andrageren tjene mere end $ 18,213.Du skal medtage den begunstigede i husstanden størrelse.For eksempel, en mand, at andragender til hans kone skaber en størrelse på to, der giver mand har ingen børn, ingen pårørende, og har ikke sponsoreret nogen anden.

Co-Sponsorer

  • Hvis manden, der andragender til hans kone tjener $ 12,000, så han må finde en erstatning eller co-sponsor til at hjælpe andragende til sin kone.Den co-sponsor nødt til at tjene mindst 125 procent af føderale retningslinjerne for fattigdom.Desuden skal co-sponsor indse, at ved at acceptere at hjælpe sponsorere sin vens kone, vil han blive at indgå en juridisk bindende kontrakt.

Undtagelser

  • Dispensationer eksisterer for at omgå de krav indkomst.For eksempel, hvis du har optjent 40 kvartaler gennem Social Security Office, så kan du indsende en Form I-864W.Fyrre kvartaler betyder, at du har arbejdet i mindst 10 år (der er 4 kvartaler i 1 år) og overgik Social Securitys minimum indtjening niveau, som varierer hvert år.Under Borgerservice Processing, vil nogle amerikanske konsulater eller ambassader ikke acceptere I-864W.

Tips

  • Hvis du ikke kan finde en kopi af din seneste føderale selvangivelse, skal du kontakte IRS for en udskrift.De fleste andragere behøver kun at sende den seneste kopi.For at fuldende I-864, men du har brug for oplysninger fra din føderale selvangivelser for de seneste 3 år.

169
0
0
Immigration Law