USA Green Card Krav

Kun de, der indvandre gennem familie , fast arbejde , ægteskab, som flygtning eller som et lotteri vinder er kvalificeret til grønne kort . statue af frihed billede ved Pix af Marti fra Fotolia.com

Et green card, officielt kendt som fast bopæl kort, udpeger en udlændings retsstilling som en permanent bosiddende i USA.Eksisterer Meget vælge krav for at opnå et grønt kort;ikke bare nogen visum til USA, kan resultere i et grønt kort.Efter nogen opnår et grønt kort, kravene til opretholdelse af kortet er næsten lige så heftig som dem for at opnå det.

Opnåelsen af ​​et Green Card

  • For at opnå et grønt kort, skal du først få en immigrant visum.Mens der er snesevis af variant visum typer, der tillader indehaveren at komme ind i USA, kan meget få resultere i permanent opholdstilladelse, som et grønt kort betyder.De eneste typer af visa, der kan "bliver til" et grønt kort er permanente arbejde visa, ægteskab eller forlovede (e) visa, familie visa (familiemedlem til en amerikansk statsborger), flygtningebørn eller asylee visa eller indvandring gennem vinde mangfoldigheden lotteriet.Ikke-statsborgere skal ansøge om og få disse visa, men

    s uden for USA.Ansøgningsprocessen for disse visa er mere omfattende end en besøgende (turist) visum og kræver en øget undersøgelse af den amerikanske Citizenship and Immigration Services (USCIS).Efter ansøger får det visum, skal han indsende formular I-485 "ansøgning om registrering Permanent Residence" med USCIS at få et green card.

Fastholdelse af en Green Card

  • Når en ikke-amerikansk statsborger opnår et grønt kort, hun skal følge mange regler og bestemmelser for at forblive i status.Disse forordninger især vedrøre emnet for opholdstilladelse;grønne kort indehavere er fast bosiddende i USA, og derfor skal opretholde en permanent opholdstilladelse og opholde sig i USA for størstedelen af ​​deres tid.Det grønne kort indehaver, som er fraværende fra USA i en periode på et år eller mere på et tidspunkt, anses for at have opgivet deres bopæl og vil blive frataget deres grønne kort.Hvis lange fraværsperioder er nødvendige, så det grønne kort indehaveren skal indhente en reentry tilladelse (Form I-131 "Ansøgning om Travel Document") fra USCIS, inden de forlader landet.Reentry tillader tillader grønne kortholdere til at være fraværende fra landet i et til to år uden at miste deres status.Mange indvandring advokater foreslår opnå reentry tilladelser til internationale rejser, der varer seks måneder eller mere for at undgå enhver mistanke fra USCIS.

    Sammen med at opretholde bopæl, skal grønne kortholdere lever i fuldstændig overensstemmelse med alle statslige og føderale love eller risiko retssag og deportation.Begå en forbrydelse, selv en forseelse lovovertrædelse, kan resultere i en indvandring domstol stævning og eventuel udvisning.Forordning ikke tilbyde grønne kort indehavere anden chancer.

    Vedligeholdelse krav til alle grønne kort indehavere omfatter fornyelse af kortet hvert 10. år ved at indsende Form I-90 "Ansøgning til Erstat Permanent opholdstilladelse" med USCIS og informere USCIS, hver gang du ændrer din faste adresse (flytte) ved at indgive FormAR-11 "Ændring af adresse."

Fjernelse af betingelser

  • Sammen med at opretholde et grønt kort gennem adfærd, er der proceduremæssige vedligeholdelseskrav, at alle grønne kort indehavere skal følge.Betingede grønne kort, tildeles kun til dem, der tjente opholdstilladelse gennem ægteskab med en amerikansk statsborger, skal have de betingelser, fjernes, før den toårige udløb forekommer.Fjernelse betingelser kræver leddet (mand og kone) indsendelse af Form I-751 "Anvendelse på Fjern Betingelser for Residence" med USCIS.

Ressourcer

  • USCIS: Forms
375
0
1
Immigration Law