Sådan Bliv en borger i USA

At blive en amerikansk statsborger er et liv drøm for mange mennesker.Hvis du ikke var født i USA og ønsker at blive en amerikansk statsborger, skal du indsende papirarbejde med amerikanske statsborgerskab og Udlændingeservice.Denne artikel vil forklare de krav og processen.

hvad du har brug

  • Kopi af din Permanent Resident Card ("green card")
  • 2 billeder pas af dig selv
  • En check tilpassende CIS ansøgningsafgift
  • en udfyldt formular N-400.
  • At studere for test, der vil blive givet på din samtale.
  • Hvis du har en straffeattest eller lange fravær fra USA, så er du nødt til at konsultere en advokat, før der ansøges.

Instruktioner

  1. Kontroller, at du opfylder kravene for at blive en amerikansk statsborger.Du skal være en lovlig fast bopæl (har en "green card"), før du kan søge om statsborgerskab.Du skal have haft dine grønne kort for 5 år (eller 3 år, hvis du er gift med en amerikansk statsborger), og du skal have været fysisk til stede i USA i mindst halvdelen af ​

    ​disse år.Derudover skal du være "god moralsk karakter."Nogensinde Hvis du har løjet for den amerikanske regering, eller hvis du har en straffeattest, mødes med en advokat, før der ansøges.Du skal også demonstrere kendskab til engelsk, amerikansk historie og regering.

  2. Komplet Form N-400.Skemaet kan findes på USA-CIS hjemmeside.Mail i udfyldt ansøgning sammen med en kopi af dit grønne kort, en check på det relevante arkivering gebyr, og to billeder af dig selv pas.

  3. Undersøgelse til testen.Du vil blive testet på grundlæggende læsning, skrivning og tale på engelsk.Du bliver nødt til at skrive en enkel sætning som "I dag er en smuk dag."Du vil også blive testet på amerikansk historie og regering.Der er 100 mulige spørgsmål, og du vil blive bedt om en tilfældig 10 af disse spørgsmål.Du skal få en mindst 6 korrekt.Deltag din samtale og ed ceremoni!

Tips & amp;Advarsler

  • Din ansøgning kan afvises, hvis ikke udfyldt-helt ud.
  • Send din ansøgning ved certificeret mail.
  • Gem en kopi af din ansøgning og dokumentation for mailing.
  • Tag din grønne kort, pas, kørekort og sygesikringsbevis til din samtale.
  • Hvis du nogensinde er blevet arresteret, bør du se en indvandring advokat, før der ansøges.Personer, der har straffeattester ikke blot kan nægtes statsborgerskab, men kunne også risikere at miste deres grønne kort, hvis de ansøger om statsborgerskab og findes "aftagelig".
  • Hvis du har en negativ indvandring historie - såsom at have løjet for en indvandring officer - se en indvandring advokat, før arkivering.
181
0
0
Immigration Law