Sådan Konverter en Student Visa for en permanent Resident Visa i Canada

Sådan Konverter en Student Visa for en permanent Resident Visa i Canada Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images

canadiske permanent opholdstilladelse tillader en person for at nyde mange fordele, som canadiske statsborgere nyder.En udlænding på en studerende visum i Canada, kan ansøge om at blive en fast bopæl ved at indsende en ansøgning med Citizenship and Immigration Canada (CIC) efter eksamen fra en canadisk skole.For at blive en canadisk fast bopæl, CIC, at en studerende skal være dygtige i engelsk eller fransk og har "kvalificeret erhvervserfaring." Ikke desto mindre CIC afslører, at det lettere for udenlandske kandidater af canadiske skoler til at blive canadiske fastboende, fordi de "er bekendtmed canadiske samfund og kan bidrage til den canadiske økonomi. "

Instruktioner

  1. Besøg CIC hjemmeside til at downloade et program pakke til permanent opholdstilladelse under" Experience klasse. "For at downloade denne pakke, se ressourcer nedenfor.

    Udenlandske kandidater fra canadiske skoler, der stadig er under en studerende visum, men har haft n

    oget arbejde erfaring i Canada kan anvende til at konvertere deres studerende visum til en fast bopæl visum under "Experience klasse."

  2. Download og udskrive hver afformerne under Experience Klasse Permanent opholdstilladelse ansøgning pakke, herunder vejledning instruktioner.Vær sikker på at læse og følge vejledningen anvisninger omhyggeligt.

  3. Gennemfør alle de former, såsom Forms IMM 0008, Ansøgning om permanent ophold i Canada;IMM 0008 SKEMA 1, Baggrund / erklæringen;IMM 0008, Schedule 8: Økonomiske Klasser - Canadian Experience klasse;og IMM 5406, Yderligere Family oplysninger.Sørg for, at de oplysninger, du giver, er sande og korrekte.

  4. skrive en check, gøre en bankcheck eller få en postanvisning betales til "Canadian generalkonsulat." Som af 2009 fast bopæl visum gebyr for en hovedansøger er CAD $ 550.Hvis du ansøger med pårørende, se afsnittet Ressourcer til detaljerede oplysninger om de gebyrer, der er involveret.

  5. Mail din udfyldte ansøgning, der indeholder alle de udfyldte formularer og ansøgningsgebyret, til følgende adresse:

    Canadiske Generalkonsulat
    Indvandring regionale program Centre
    1 HSBC Center, Suite 3000
    Buffalo, NY 14203 til 2884

Tips & amp;Advarsler

  • Siden "Experience Klasse" er en af ​​de letteste indvandring klasser, at en udenlandsk kandidat i Canada kan bruge i at ansøge om canadisk permanent opholdstilladelse, er det stærkt anbefales, at du får så meget erhvervserfaring som muligt mens han studeredei Canada.I virkeligheden, ifølge CIC, skal du have mindst "et års faglært, faglig eller teknisk arbejde oplevelse."
  • Derfor kan du ønsker at søge om forskellige praktikpladser, mens i kollegiet som erfaring modtages under praktikophold kvalificerer dig til at ansøge om canadisk permanent opholdstilladelse under "Experience Klasse" efter eksamen fra college.Sørg for, at du har mindst et års dokumenteret praktik erfaring, før du anvender for at skifte din studerende visum til en fast bopæl visum.
  • Per CIC retningslinjer, når maile din ansøgning til CIC, du skal "købe en 24 x 32 cm forudbetalte National Xpresspost USA kuvert på ethvert Canada Post detailforretning."Vær sikker på at følge denne instruktion for at forhindre din ansøgning bliver afvist.
  • vil skifte din student visum til en fast bopæl visum, skal du sørge for, at du opfylder de "Experience Klasse" krav;se afsnittet Ressourcer til disse krav.Gælder ikke for anvendelse at skifte dit visum, hvis du ikke opfylder disse krav, da din ansøgning vil blive nægtet.

Ressourcer

  • CIC: Canadisk Experience Klasse Permanent Residency Application Pakke
  • CIC: Canadisk Experian klasse Permanent Residency Application Gebyrer
  • CIC: Canadisk Experian klasse Minimumskrav
297
0
1
Immigration Law