Sådan får en F- 4 visum for Korea

Besøger Sydkorea korea billede af andrea de benedittis fra Fotolia.com

En F-4 visum er en særlig status indvandring udstedt til en naturaliseret koreansk-amerikanske og nogen af ​​hans eller hendes nærmeste slægtninge og efterkommere.En F-4 visum status giver unikke privilegier typisk ikke tilbydes under andre kategorier visum.Nogle af disse omfatter evnen til at arbejde meget i Sydkorea i to år med ringe eller ingen begrænsning og muligheden for at forny en F-4 visum status på ethvert lokale indvandring kontor.Hvis du er en koreansk-amerikansk, skal du først indsende en koreansk statsborgerskab afkald rapport på et koreansk ambassade eller konsulat eller med den koreanske justitsministerium før der ansøges om en F-4 visum.

Instruktioner

  1. Hent en visumansøgning form fra ambassaden i Republikken Korea i Washington, DC hjemmeside (se Resources).

  2. Print programmet og derefter udfylde formularen i hånden, og sørg for at besvare alle spørgsmål så grundigt som muligt.

  3. Har en farve 2 "x 2" pas foto taget af

    jer.

  4. Fastgør dit pas størrelse foto til din udfyldte visum ansøgningsskema.

  5. Anskaf en postanvisning dækker ekspeditionsgebyr på dit visum.Den postanvisning skal betales til "Den koreanske Generalkonsulat."I april 2010, dette gebyr er $ 45.

  6. Saml dokumentation for din visumansøgning.Hvis du er født i Korea, omfatter dette dokumenteret bevis for forudgående koreanske statsborgerskab, så som din koreanske stamtræ register eller en koreansk fødselsattest, et certificeret dokument, der angiver fjernelse fra en familie register og dokumentation bevis for koreansk statsborgerskab eller statsborgerskab forsagelse.

    Hvis du er den umiddelbare relative / efterkommer af en koreansk statsborger, skal du indsende dokumenterede bevis på dine forældres (eller slægtnings) før koreansk statsborger, bevis for en familiær relation, såsom en fødselsattest, og dokumenter, der viser grunden ogtidspunktet for din slægtning vedtagelse af en udenlandsk statsborgerskab.

  7. Send din ansøgning og dokumentation, herunder din gyldigt pas via certificerede mail til den koreanske konsulat / ambassade, der har jurisdiktion over dit bopælsland (se Resources).En selvstændig rettet forudbetalte kuvert skal ledsage din ansøgning.

Tips & amp;Advarsler

  • Den koreanske Justitsministeriet forbeholder sig ret til at anmode om yderligere dokumenter vedrørende din koreansk nationalitet eller statsborgerskab afkald før den udsteder en F-4 visum.

Ressourcer

  • ambassade Republikken Korea, Washington, DC: Visa Ansøgningsskema
  • ambassade Republikken Korea, Washington, DC: Koreansk Ambassade / konsulater
53
0
1
Immigration Law