Swiss Immigration Krav

Schweiz har strenge krav indvandring . schweiziske billede af Tara fra Fotolia.com

Du kan emigrere til Schweiz for at arbejde på tre forskellige måder: som arbejdstager i mindre end et år, på årsbasis eller som en fast bopæl.Schweiz har forskellige krav til personer i EU / EFTA (Den Europæiske Union / EFTA) og alle andre nationer.Du skal erhverve dit job, før der ansøges om visum, og du kan ikke komme ind Schweiz til at lede efter et job.Du kan søge om schweizisk statsborgerskab efter 12 års ophold.

EU eller EFTA Work Visum

  • Beboere i EU eller EFTA, kan emigrere til Schweiz lettere end personer fra alle andre lande - som Schweiz anser for "tredjelande", og omfatter USA.Instruktioner for visa til indbyggere i EU / EFTA eksisterer kun på tysk og French.You må tale et af disse sprog at anvende, og være en lovlig bopæl i en af ​​EU / EFTA-lande.

    EU beboere ind lettere . EU beboere ind lettere.

"tredjeland" Arbejde Visum

  • Hvis du er en "tredje stat" resident og ønsker at søge om arbejdstilladelse visum, din potentielle arbejdsgiver skal bevise

    over for den schweiziske regering, at ingen ansøger fra Schweiz eller nogenEU / EFTA nation har kvalifikationer er tilstrækkelige til at besætte stillingen.Du skal bevise over for de schweiziske myndigheder, at du er berettiget til stillingen, både i uddannelse og erfaring.Og du skal acceptere at acceptere en løn sædvanlig til regionen.Også ifølge den schweiziske regerings web instruktioner, "ansøgeren er også forpligtet til at opfylde visse andre kriterier, der kan fremme hans eller hendes langsigtede faglige og sociale integration. Disse omfatter faglige og sociale tilpasningsevne, kendskab til et sprog (eller sprog) og alder. "Ansøgningsprocessen tager otte til 10 måneder.

Naturalization

  • Du kan anvende til den schweiziske regering for statsborgerskab først efter 12 års lovligt ophold.Du skal bevise du har integreret i samfundet, at du er fortrolig med schweiziske skikke og love, at du vil overholde retsstatsprincipperne og at du ikke vil udgøre en trussel mod den nationale sikkerhed.Men ifølge de naturalisation vejledning:. "Schweizisk statsborgerskab kun erhvervet af de ansøgere, der, efter at have indhentet den føderale naturalisation tillader det, er også blevet naturaliserede ved deres samfund og kantoner Som regel er der ingen juridisk beskyttet ret til at blive naturaliseret af ensamfund og en kanton. "Kort sagt, skal du også være godkendt af staten og fællesskab, hvor du planlægger at bo, men de har ingen specifikke krav og kan basere deres beslutning alene på udtalelser.

Ressourcer

  • schweiziske forbundskontor for Migration: Kantonale Residence Krav til Regular Naturalization
693
0
2
Immigration Law