Sådan ændrer du din Immigration status

Hvis du allerede er til stede i USA og ønsker at blive en fast bopæl, skal du gennemgå en indvandring proces kendt som justering af status.Justering af status er en kompleks proces, der kunne tage alt fra et par måneder til flere år, afhængigt af din basis for justering.Justering af status vil være særlig vanskelig og usikker, hvis du ikke er lovligt i USA.Her er et overblik over processen.

hvad du har brug

  • fødselsattest, pas, 2 billeder, Bevis for Familie eller arbejdsforhold

Instruktioner

  1. Bestem baggrund af din ansøgning.De mest almindelige baser er (i) en umiddelbar slægtning, der er en amerikansk statsborger eller fast bosiddende, og (ii) beskæftigelse, som regel i en stilling, der kræver en kandidatniveau uddannelse såsom en MSeller Ph.D.Den hurtigste måde at få din ansøgning godkendt er for en amerikansk statsborger ægtefælle til at ansøge på dine vegne.

  2. Find nogen at indgive andragender på dine vegne.Hvis du ansøger på grundlag af et familieforhold, vil dit forhold nødt ti

    l at indgive andragender til dig ved hjælp af USCIS Form I-130.Hvis din ansøgning er baseret på beskæftigelse, vil din arbejdsgiver nødt til at indgive andragender på dine vegne ved hjælp af USCIS Form I-140.Hent de nødvendige indledende ansøgning dokumenter fra USCIS hjemmeside (se Resources nedenfor), og få din sponsor fuldføre din andragende.

  3. Komplet Form I-485, ansøgning om registrering Permanent Residence af Juster status.Form I-485 vil også kræve, at du samle visse dokumenter såsom din fødselsattest, bevis for slægtskab, fotos og andre dokumenter.

  4. Få politiets rapporter fra hvert sted, som du har boet siden dit 16 års fødselsdag.Selv hvis du aldrig er blevet arresteret, vil USCIS stadig kræve politiets certifikater bekræfter dette.

  5. gennemgå en lægeundersøgelse på et USCIS-godkendt medicinsk klinik ved hjælp Form I-693.Den kontrollerende læge vil placere denne formular inde i en forseglet kuvert (som du ikke bør åbne) til optagelse i din ansøgning pakke.

  6. Hvis din justering af status er baseret på et familieforhold, bør den arrangerende familiemedlem udfylde Form I-864, Affidavit af support, på dine vegne.Ved at udføre denne form er din sponsor giver en finansiel garanti for din støtte i tilfælde af at du bliver nødlidende i USA.Din sponsor indkomst og / eller formue, skal svare til eller overstige 125% af den føderale fattigdomsgrænse at kvalificere sig.I nogle tilfælde kan du vælge en anden end din andragender relativ sponsor.Hvis din indvandring er baseret på beskæftigelse, vil du sandsynligvis ikke brug for en Affidavit af support.

  7. Send hele ansøgningen pakke til USCIS kontor med jurisdiktion over din bopæl (der er mindst én USCIS kontor i hver stat).

Tips & amp;Advarsler

  • Hvis du har været i retlig status siden ankomsten til USA, og det er ikke nødvendigt for dig at blive i landet på nuværende tidspunkt, kan du overveje at ansøge om permanent opholdstilladelse fra udlandet (på en amerikansk ambassadeeller konsulat i dit hjemland), fordi sagsbehandlingstider er som regel hurtigere.
  • Hvis du har været ulovligt i USA i mere end 180 dage, til at forsøge at justere din status i stedet tage til udlandet for din ansøgning på en amerikansk ambassade eller konsulat, fordi når du forlader USAdu vil være underlagt en treårig bar fra genindtaste landet.Længere barer gælder jo længere du er ulovligt i USA.

Ressourcer

  • Form I-485 (justering af status)
  • Form I-485 Instruktioner
278
0
0
Immigration Law