Sådan ansøger du om italiensk Dual Citizenship

Proving din ret til italiensk dobbelt statsborgerskab kan tage lidt detektiv arbejde. italien billede af Hubert fra Fotolia.com

italienske dobbelt statsborgerskab har mange fordele knyttet til den.Ikke alene får du gratis lægehjælp og uddannelse, kan du også arbejde eller åbne virksomheder i Den Europæiske Union uden begrænsninger, der gælder for personer, der ikke er statsborgere.Italiensk statsborgerskab styres af blod forbindelser, herkomst, ægteskab eller ophold i mere end 10 år i Italien.Når du er kvalificeret, faktisk får dobbelt statsborgerskab er ikke en vanskelig proces.

Instruktioner

  1. Bevis at du har ret til dobbelt statsborgerskab.Du bliver nødt til at bevise din slægt ved at bestille fødsels- og dødsattester til dine forældre, bedsteforældre og oldeforældre, så længe de emigrerede fra Italien før 1961. Disse kan rekvireres ved henvendelse til Institut for Vital Records i den amerikanske stat, hvor dinslægtning blev født eller døde eller ved at kontakte Registrar of Vital Statistik i indenrigsministeriet i Italien.

  2. Kontakt italienske konsulat, der tjener din

    tilstand for at få den nødvendige papirarbejde.Du bliver nødt til at kalde det, og anmode om en sendt kopi eller besøg i person og få en papirkopi af dokumenterne.En liste over italienske konsulater og de stater, de tjener kan findes i afsnittet om ressourcer.

  3. Udfyld nødvendige papirarbejde og returnere det til konsulatet, sammen med kopier af alle krævede fødselsattester, vielsesattester, dødsattester.Du kan også nødt kopier af indfødsret certifikater og grønne kort.

  4. underskrive en formular ordsprog, som du aldrig har givet afkald din italienske statsborgerskab.Du skal også have levende familiemedlemmer attestere dette for sig selv, og at afdøde familiemedlemmer, også ikke give afkald på statsborgerskab.

  5. Planlæg en aftale med konsulatet for at drøfte din ansøgning.Det kan tage måneder at få godkendt til et italiensk pas, men når det er gjort, du er en borger for resten af ​​dit liv, som er dine børn under 18 år og din ægtefælle, hvis de ønsker det.

Ressourcer

  • Immihelp: italienske ambassade og konsulater i USA
  • italienske Dual Citizenship: Se om du er berettiget
869
0
1
Immigration Law