USA- udlændingelovgivning for canadierne

Canadiske indvandring til USA o "canada billede af Kathryn Palmer fra Fotolia.com

At være en nabo kan have sine fordele. USA er meget indbydende til sine nordlige naboer. Canadiere der ønsker at emigrere til USA vil findeflere muligheder, herunder nogle, som er forholdsvis nemt og hurtigt. Især canadiske fagfolk tendens til at være velkommen gæster, og har flere kanaler til rådighed for dem. Nogle er så simpelt som at bringe et brev til grænsen.

TN1 Visa

  • Med et TN-1 visum, kan en canadisk bo og arbejde i USA i op til et år med mulighed for at forny årligt. Mange canadiere forny TN-1 visum i mange år som en måde at indvandreuden at gå gennem flere lange, involverede processer.

    En canadisk statsborger kan gå til en USA-Canada grænsen checkpoint med bevis for statsborgerskab, såsom et pas.Han skal også bruge et officielt brev fra en legitim amerikansk arbejdsgiver, med angivelse af arbejdsgiverens hensigt at ansætte, jobbeskrivelsen, hvorfor kandidaten kvalificerer, en kort beskrivelse af arbejdsgiverens virksomhed,

    sikkerhed for, at kandidaten vil blive ansat direkte af virksomheden ogberegnet løn han vil modtage.

    Derudover vil han brug for dokumentation for uddannelse og originale kopier af eventuelle faglige licenser eller kvalifikationer.TN-1 visum kan derefter fås fra en amerikanske statsborgerskab og Immigration Services (USCIS) officer på checkpointet.En $ 50 gebyr er påkrævet.

H1-B visum

  • H1-B visum tillader canadierne at bo og arbejde i USA i op til tre år pr udstedelsen.Du kan forny det én gang, for i alt seks års arbejde berettigelse.H1-BS er ofte indgangen til beskæftigelse-baserede permanent opholdstilladelse, fordi når som helst i de seks år, kan en arbejdsgiver sponsorere en ansøger om overgang til et EB-3 permanente grønne kort.Denne overgang kan tage to til tre år, og virkelig bør indledes senest i fjerde år H1-B visum.

    For at kvalificere sig til en H1-B, skal du være en professionel med et tilbud om en professionel job fra en amerikansk arbejdsgiver.Den arrangerende Arbejdsgiveren skal andragende USCIS på dine vegne og gøre sin sag for, hvorfor du har kvalifikationer og uddannelse ikke let tilgængelige i USA.

    Du skal vise dokumentation for uddannelse og faglige kvalifikationer i overensstemmelse med dit erhverv og USCIS børsnoterede specifikationer.De samlede omkostninger til at udstede visummet er typisk mellem $ 3500 og $ 7000.

Familie-Based andragende

  • Familie-baserede indvandring andragender, kendt som I-130 andragender, er til rådighed for canadierne, der har familie, der enten er borgere i USA eller fastboende.Desværre, permanent opholdstilladelse gennem en familie andragende er en af ​​de langsomste indvandring processer.For eksempel, USCIS i 2010 gennemgik canadiske familie-baserede andragender, der er indgivet mellem fire og 10 år før.

    USCIS prioriterer nogle relationer frem for andre.Ægtefæller og børn af amerikanske indbyggere nyde den hurtigste behandlingstid.Søskende har den laveste prioritet.

    Succes i en I-130 andragende resulterer i permanent opholdstilladelse, eller en såkaldt green card.Mens chancerne er normalt godt for en canadisk statsborger, er processen langsom og kedelig.

891
0
1
Immigration Law