Sådan ændres en F1 visum til R1

nogen kommer til USA som et ikke-immigrant skal indhente et visum, inden de får adgang.Gives visa ikke-immigrant til en lang række forskellige årsager.F-1 visum, for eksempel gives til studerende, der ønsker at studere i USA.Hvis din grund til at forblive i USA skifter, når du er i landet, skal du søge om at ændre dit visum status.Hvis du har indtastet på en F-1 visum, og nu ønsker at bo i USA som en religiøs arbejdstager, for eksempel, skal du ændre dit visum status til en R-1 visum.

hvad du har brug

  • Form I-129

Instruktioner

  1. Kontroller, at din nuværende F-1 visum ikke er udløbet, og at din I-94 korter stadig godt.Den I-94 kort er rekorden for din ankomst og indikerer hvor lang tid du kan lovligt forblive inden for USA.

  2. Bekræft, at du ikke har overtrådt nogen af ​​betingelserne for dit ophold i USA, og at du ikke er blevet dømt for en forbrydelse, der ville forhindre dig i at blive godkendt til R-1 visum.

  3. Etablere at du opfylder betingelserne for R-1 visum.Læs tjeklisten, der

    ledsager den amerikanske statsborgerskab og indvandring Services 'Form I-129 omhyggeligt.Den religiøse organisation, hvor du skal arbejde, skal fremlægge dokumentation for sin status samt din position og kompensation, blandt andre ting.

  4. Request, at din arbejdsgiver - den religiøse organisation - komplet USCIS Form I-129.En R-1 visumansøgning skal indsendes af den religiøse organisation - ikke arbejdstageren.Sørg for, at alle gældende dokumentation er inkluderet sammen med ansøgningen.

Tips & amp;Advarsler

  • Hvis USCIS har ikke truffet en afgørelse på din R-1 visumansøgning med den tid, din I-94 udløber, kan du få lov til at forblive i landet, indtil der træffes afgørelse.Du er dog ikke lov til at begynde at arbejde for den religiøse organisation eller fortsætte andet arbejde, der blev godkendt af din F-1 visum.
  • R-1 visa er en af ​​de mest gennemgået kategorier på grund af tidligere misbrug.Sørg for, at alt er dokumenteret godt om anvendelsen og nogen yderligere dokumentation, så snart som ønsket af USCIS.

Ressourcer

  • USCIS: Form I-129
904
0
0
Immigration Law