Immigration Krav til Jamaica

Du skal have boet i Jamaica i fem år for at være kvalificeret til naturalisation . JAMAICA flag ikon.(med fritlægning) billede af Andrey Zyk fra Fotolia.com

Jamaica, befolkning ca. 2.847.232 fra juli 2010, er en ø i det Caribiske Hav syd for Cuba og vest for Haiti.Indvandring lov på øen håndhæves af den jamaicanske Immigration Department, mens arbejdsmarkedsspørgsmål håndteres af ministeriet for Labor-og socialminister.Du skal kontakte begge afdelinger for at få den rette dokumentation for at bo i Jamaica på lang sigt.

visumkrav

  • jamaicanske myndigheder opdele besøgende i tre klasser for indvandring formål: dem, der ikke skal have visum, der kræves for at få et visum ved ankomsten, og dem, der skal have et visum forud for rejsen.Forordninger varierer efter nationalitet.Amerikanske borgere behøver ikke visum for et ophold på op til seks måneder.Folk, der kræver visum forud for rejsen skal kontakte det nærmeste jamaicanske ambassade.

Arbejdstilladelse

  • Udlændinge, der ønsker at være ansat i Jamaica kræver en arbejdstilladelse.Ansøgningerne skal foretages til Ministe

    riet for Labor-og socialminister via arbejdsgiveren, entreprenør eller, i tilfælde af investorer gennem Jamaica Kampagner Corporation.Den arbejdstilladelse giver indehaveren ret til at arbejde for et bestemt tidsrum.

Naturalization

  • En person, der ønsker at blive naturaliseret som en jamaicansk statsborger skal have boet i Jamaica i mindst fem år umiddelbart forud for ansøgningen dato, være økonomisk solvent, og af god moralsk karakter.Ansøgeren skal udfylde Naturalization Form N1 og underskriver den i nærværelse af en person bemyndiget til at administrere eder, såsom notar eller fredsdommer.En ansøger skal have fire referencer fra jamaicanske borgerne ikke herunder familie, advokater, embedsmænd, eller nogen anden repræsentant for ansøgeren.Loven kræver også, at en ansøger meddele sin hensigt om at naturaliserer i et dagblad i to reklamer på mindst to ugers mellemrum.Disse annoncer skal indsendes sammen med ansøgningen.Når ansøgningen er afsluttet, skal det sendes til ministeriet for national sikkerhed og retfærdighed sammen med en fødselsattest, pas, arbejdstilladelse, tegn på Fællesskabets aktiviteter ansøgeren var involveret med, to pas-størrelse billeder officielt certificeret af en retfærdighedaf den fred, og en overholdelse af skattereglerne certifikat.Gebyret for naturalisation er $ 10.000.

828
0
1
Immigration Law