Sådan får du en Visa til USA fra Vietnam

Har visum , vil rejse . pas billede ved yuriyklymenko fra Fotolia.com

USA er en meget populær destination for udenlandske statsborgere.I 2009 amerikanske udenrigsministerium udstedt mere end 40.000 nonimmigrant visum til besøgende fra Vietnam.De mest almindelige typer af visa, der udstedes til vietnamesiske besøgende er B1 business visa, B2 turistvisa og F1 studerende visa.For at komme ind i USA på midlertidig basis for arbejde, uddannelse eller sjov, skal udenlandske besøgende ansøge om og få et nonimmigrant visum.

hvad du har brug

  • Gyldigt pas
  • Digital foto
  • amerikanske valuta til ansøgningsgebyr
  • Visa ansøgning
  • Dokumentation (business kontrakt, udskrifter, diplom, etc.)

Instruktioner

  1. afgøre, hvilken type visum du har brug for, er baseret på formålet med dit besøg i USA.Lister over de forskellige typer visum er tilgængelige på udenrigsministeriet hjemmeside.

  2. Præsenter dit pas og betale ansøgningsgebyret på Citibank kontor i Hanoi eller Ho Chi Minh City.Gebyret er $ 131 i am

    erikanske dollars, som den 2. april 2010. Timer er fra 08:30 til 11:30 og 13:00 til 03:30 mandag til fredag.

    Adressen i Hanoi er:
    17 Ngo Quyen St.
    Ground Floor

    Adressen i Ho Chi Minh City er:
    Sun Wah Tower
    Ground Floor
    115 Nguyen Hue Street
    Distrikt 1

  3. UdfyldDS-160 Nonimmigrant Visa elektroniske ansøgningsskema online, på https://ceac.state.gov/genniv/.DS-156 formular er ikke længere acceptabel efter 16. april 2010. Upload et kvadrat, farve digitalt billede, der er mellem 600 og 1200 pixels til at ledsage din ansøgning.

  4. Indsend DS-160 ansøgning elektronisk.

  5. Udskriv bekræftelse side, der angiver, at du har udfyldt online DS-160 ansøgning.

  6. Planlæg dit visum interview på konsulatet.Indsendelse af DS-160 ansøgningsskema online automatisk tidsplaner dig for et konsulat interview.

  7. Saml dokumentation.Dokumentation skal vise dine bånd til Vietnam og din rejse i USA For eksempel kan en ansættelseskontrakt, hvis besøger på forretningsrejse, eller et universitet accept brev, hvis besøger som studerende.

  8. Deltag din samtale på konsulatet.Medbring din bekræftelsesside, Citibank ansøgningsgebyr modtagelse, pas og eventuelle bilag, du har indsamlet.

Tips & amp;Advarsler

  • Påfør mindst tre måneder før din planlagte afrejse.Aktuelle ventetider for visum interviews kan findes på konsulatet websteder.
  • Hvis intervieweren godkender din anmodning visum, vil du modtage dit visum inden for to til tre hverdage.Hvis nægtet, kan du ansøge igen på et senere tidspunkt.
  • Hvis du ansøger om at komme til USA som studerende eller ombytning lærd, der er et ekstra gebyr, der kaldes en SEVIS gebyr, som skal betales.
  • Være på tid for dit visum interview.

Ressourcer

  • generalkonsulat i USA Ho Chi Minh City
  • ambassade i USA Hanoi
786
0
1
Immigration Law