Sådan ansøger du om en CR1 Visa

Sådan ansøger du om en CR1 Visa Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

En CR-1 (Betinget Resident) visum er en midlertidig fast bopæl visum udstedt til fremmede ægtefæller til USA beboere, der har været gift i mindre end to år.Formålet med en CR-1 visum er at sikre, at en udlænding ikke blot gifte sig en amerikansk statsborger med det ene formål at opnå en indvandring gavne os.En CR-1 visum løftes, når en amerikansk statsborger, og hans / hendes fremmede ægtefælle i fællesskab indgive et andragende med USCIS inden 90 dage efter deres toårsdagen anmoder, at den betingede status som fastboende udlænding skal fjernes.

Instruktioner

  1. Den amerikanske ægtefælle bør gå til USCIS hjemmeside og downloade Form I-130, andragende til Alien Relativ.For at downloade Form I-130, se afsnittet Ressourcer.

    Alle amerikanske borgere, der søger at blive genforenet med deres fremmede ægtefælle i USA skal indsende en Form I-130 på vegne af deres fremmede ægtefælle, der begynder ansøgningen om amerikanske permanent opholdstilladelse.

  2. Den amerikanske ægtefælle skal udfylde, udskrive og indsende en Form I-130 med USCIS.For at finde ud af, hvor at sende din ansøgning pakke, se Referencer 1.

    Vær sikker på at besvare alle spørgsmål om din Form I-130.Hvis et spørgsmål ikke er relevant, skal du sørge for du indtaster "N / A". Sørg også for du betale ekspeditionsgebyr for en Form I-130, når der fremsendes din ansøgning.Fra 2009, er gebyret $ 355.For information om, hvordan du foretager denne betaling, se Referencer 1.

  3. Den amerikanske ægtefælle vil modtage meddelelse fra National Visa Center (NVC), at en immigrant visum er tilgængelig for din fremmede ægtefælle, og at din sag er blevet videresendt tilden amerikanske ambassade / konsulat / Diplomatisk mission i din ægtefælles hjemland, efter godkendelsen af ​​din Form I-130.

    Bemærk, at efter godkendelse af din Form I-130, er din sag sendes til NVC, hvor det forbliver indtil en immigrant visum bliver tilgængelig.I henhold til amerikansk udlændingelovgivning, skal alle udlændingemyndighederne ansøgere vente på en immigrant visum bliver tilgængelig.Ikke desto mindre amerikansk immigrationslovgivning bestemmer, at "nærmeste pårørende" (en ægtefælle eller mindre barn) af amerikanske borgere straks forsynet med en immigrant visum, når deres sag når NVC.

    Efter tilgængeligheden af ​​en immigrant visum, og afhængigt af arbejdsbyrden for den amerikanske ambassade / konsulat / diplomatiske behandler sagen, vil din fremmede ægtefælle kontaktes inden for to til fire uger.

  4. Som fremmede ægtefælle, vil du modtage en indvandring pakke fra den amerikanske ambassade i dit hjemland, beder dig om at planlægge en immigrant visum interview.Planlæg din indvandring visum interview hurtigst muligt.Den indvandring pakke, du modtager, vil også indeholde oplysninger om yderligere krav, der skal være afsluttet inden dit visum interview, såsom at gå til en ambassade-godkendt hospitalet for at få en komplet lægeundersøgelse.Vær sikker på at få din fysiske afsluttet så hurtigt som muligt.

  5. Som fremmede ægtefælle, vil du deltage i din immigrant visum interview på den amerikanske ambassade i dit hjemland.Efter at have bestået interviewet, vil din CR-1 visum udstedes inden for to til tre hverdage.Når du modtager din CR-1 visum, kan du rejser til USA som en betinget fast bopæl.

Tips & amp;Advarsler

  • Den fremmede ægtefælle skal være sikker på at du og din amerikanske ægtefælle i fællesskab indgive et andragende inden for 90 dage efter din toårsdagen at fjerne din betingede status som fastboende udlænding.Hvis dette ikke sker, kan du miste din status fast bopæl, og blive deporteret tilbage til dit hjemland.

Ressourcer

  • USCIS: Form I-130, andragende til Alien Relativ
71
0
1
Immigration Law