Indvandring Sponsor Krav

Ellis Island , var tidlige indvandrere blev ryddet for opholdstilladelse . Ellis Island i nyc billede af Diane Stamatelatos fra Fotolia.com

Hvert år tusindvis af mennesker lovligt emigrere til USA for at arbejde eller at være sammen med familiemedlemmer allerede etablerede her.Uanset din grund til at komme til Amerika, forud for indgivelsen af ​​kravet sponsorering, skal din immigrant andragende og efterfølgende indvandrer klassificering accepteres af den amerikanske Citizenship and Immigration Services.Efter interview og sikkerhedstjek er afsluttet, amerikanske statsborgerskab og Immigration Services (USCIS) bestemmer din berettigelse til optagelse, og din sponsor kan fortsætte.

Forms

  • at sponsorere en indvandrer skal du være en amerikansk statsborger, og en slægtning til den person, du ønsker at sponsorere, skal en potentiel arbejdsgiver eller en amerikansk lovlig fast bosiddende, og din indvandrer har allerede et andragendegodkendt af USCIS.Hvis du er en amerikansk statsborger eller lovlig fast bosiddende, skal du indsende andragende I-130 i USCIS servicecent

    er, der servicerer dit område bopæl.Hvis din sponsor er autoriseret til at arbejde i udlandet i seks måneder eller mere, kan de indgive I-130 andragende med den amerikanske ambassade eller konsulat i deres jurisdiktion.

Sponsor Krav

  • Sponsorer skal være 18 år eller derover og skal også være en amerikansk statsborger eller lovlig Permanent Resident (LPR).De skal have en opholdstilladelse i USA.Du kan ikke omgå domicil krav ved at have en fælles sponsor.Den primære sponsor skal have en etableret bopæl.Hvis du arbejder i udlandet og ønsker at være sponsor, skal du bevise, at du har en amerikansk bopæl, dit arbejde i udlandet er midlertidigt, og du har beviser for fortsatte bånd til USA.Arbejde i udlandet som en føderal medarbejder, der væbnede tjenester medlemmer, visse offentlige internationale organisationer, kirker og ikke-profit regnes som de amerikanske domiciler.Når der er etableret af ovenstående, den sidste hurdle at overvinde, er kravene indkomst.

Indkomst Krav

  • Sponsor skal bevise, at deres indkomst er tilstrækkelig til at sikre, at indvandrer du sponsorerer ikke bliver en offentlig afgift;afhængig af regeringen for basale leveomkostninger.Når der modtages ansøgningen, vil de føderale fattigdom retningslinjer i kraft på det tidspunkt, anvendes til at bestemme, om sponsor indtægter opfylder sponsorering krav.Hvis de ikke gør det, kan være nødvendig dokumentation for aktiver og passiver.Din indkomst skal være 125 procent af den føderale Fattigdom retningslinjer.Hvis det ikke er, skal du bevise aktiver, der er fem gange forskellen mellem fattigdom Retningslinjer for din husstand størrelse og 125 procent af fattigdomsgrænsen.Du skal også vise dine aktiver kan i tilstrækkelig grad støtter ansøgeren og kan konverteres til kontanter inden for et år, uden at skade sponsor eller deres familiemedlemmer.Sponsorer af nærmeste pårørende eller børn af amerikanske borgere må kun bevise aktiver tre gange forskellen mellem din indkomst og føderale fattigdomsgrænser.Hvis du er ved at vedtage et udenlandsk barn, skal dine aktiver svare til forskellen mellem din indkomst og fattigdom retningslinjer.Aktiver kan være besparelser, aktier, obligationer eller ejendom.Hvis du ikke opfylder de krav, indkomst, kan du få en co-sponsor, med gennemprøvede bånd til indvandrer, der kan gøre forskellen.Du skal udfylde en af ​​de serier formularer I-864, der skal overvejes.

814
0
1
Immigration Law