Sådan Administrer en hjemmeside med Dreamweaver

Uden de rigtige værktøjer, holde styr på alle de sider, billeder, links og andre komponenter i et websted kan være en kompliceret opgave.Dreamweaver 3.0 kan vise et kort over alle sider i et websted og hjælpe dig med at administrere webstedet uden en stor indsats.

hvad du har brug

  • FTP programmer
  • Macromedia Dreamweaver

Instruktioner

  1. Start Dreamweaver programmet.Åbn Webstedet menuen og vælg Definer steder.

  2. Skriv et navn til dit websted i det første felt.

  3. Skriv placeringen af ​​anlægget i det andet felt.Klik på mappeikonet for at gennemse din harddisk for eksisterende sites.

  4. Indtast URL'en på siden vil blive offentliggjort i http: // felt, hvis du kender denne information.

  5. Klik webserver Info i boksen til venstre.I dialogboksen, skal du vælge, om du vil offentliggøre via File Transfer Protocol (FTP) eller Local / Netværk (bruge denne mulighed, hvis du flytter filer på din harddisk eller på tværs af et Interoffice netværk).

  6. Klik på Oversigt / Layout i venstre side af skærmen for at tage dig til de ledelsesmæssige muligheder.Indtast placeringen af ​​hjemmesiden, typisk kaldet index.html eller default.html, eller klik på mappeikonet for at søge efter hjemmesiden.Foretag eventuelle andre ønskede ændringer.

  7. Klik på OK når du er færdig (de andre muligheder er forklaret i tip afsnit).Det Site Map vindue vil åbne op.

  8. Select site fil for at se en liste over alle filer i stedet;vælge Site Map for at se navigatør kort over de indbyrdes forbundne filer på webstedet.

Tips & amp;Advarsler

  • check in / check-out indstilling i Definer steder dialogboksen er forbeholdt filer, der bruger FTP eller lokal / netværk i Web Server info.Denne indstilling giver dig mulighed for at advare andre (eller dig selv) hvis en fil bliver redigeret eller en nyere fil eksisterer andre steder.Se Dreamweaver online hjælp dokumentationen for mere information om check in / check out mulighed.
  • Design Notes er noter og kommentarer, der er knyttet til de enkelte dokumenter, men ikke er en del af siden.Designet Notes indstilling giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere Design Notes funktionen, og at rydde op ekstra, unødvendige noter.
  • Se Dreamweaver online hjælp for at få flere oplysninger om synkronisering et websted og opdatere redigerede sider til en ekstern server (din web vært, for eksempel).
193
0
0
Webdesign