Sådan får du en midlertidig arbejdstilladelse

En H-1B visum er udstedt af amerikanske statsborgerskab og Udlændingeservice (USCIS), og vil give dig mulighed for at komme ind i USA for at arbejde i op til seks år (med en udvidelse).Den er designet til de ansatte til at arbejde for amerikanske virksomheder enten i "specialitet" stillinger, der normalt kræver mindst en bachelorgrad eller tilsvarende erfaring, eller som mode modeller med fornem evne.Det er undertiden bruges af professionelle sportsfolk og entertainere.

hvad du har brug

  • Computer, internetadgang, printer, personlige optegnelser, Medarbejder Forretning Records

Instruktioner

  1. sikker beskæftigelse fra et amerikansk selskab villige til at ansættedig i en specialitet position og indhente en skriftlig tilbud om beskæftigelse fra dem med angivelse af arten og varigheden af ​​beskæftigelsen.En international vikarbureau bør være nyttige i denne henseende.Du bør starte omkring seks måneder før du ønsker at begynde at arbejde for at give tid til din amerikanske visum, der skal b

    ehandles.Selvom der ikke er nogen officiel liste af specialkemikalier positioner, ingeniører, teknikere og læger ofte kvalificere sig.

  2. Din arbejdsgiver skal ansøge om en Labor Condition Application (LCA) fra Institut for Labor, at garantien betale dig såvel som amerikanske arbejdere betales i tilsvarende stillinger, og levere tilsvarende arbejdsforhold.LCA bør godkendes i et par uger.

  3. Din arbejdsgiver skal indgive en I-129 andragende på dine vegne og sende den til USCIS med LCA godkendelse, en kopi af dit tilbud brev, en kopi af dit universitet eksamensbevis, og virksomhedens forretningsdokumenter.Du bliver nødt til at levere arbejdsgiveren med visse grundlæggende oplysninger om dig selv, for at I-129 at være afsluttet.USCIS vil udstede en godkendelse varsel (Form I-797) inden for et par uger efter, at I-129 er indgivet.

  4. Har din arbejdsgiver sende Form I-797 til dig.

  5. Tjek hjemmesiden for den amerikanske ambassade eller konsulat opført i I-129 for eventuelle særlige dokumenter, de kan kræve at udstede din H-1B visum (krav varierer fra jurisdiktion).Gå til ambassaden eller konsulatet med eventuelle af ambassaden, dit pas anmodet særlige dokumenter og Form I-797.Du bliver nødt til at udfylde formular DS-156 og Form DS-157 (hvis du er mellem bestemte aldersgrupper).Du vil blive udstedt en H-1B visum straks eller inden for få dage.

Tips & amp;Advarsler

  • Din ægtefælle og forsørgelsesberettigede børn under 21 kan ledsage dig til USA på H-4 visum, hvis I-129 nævner, at du har ledsagende familiemedlemmer.
  • Det samlede antal H-1B visa er i øjeblikket begrænset til 65.000 årligt.Dette maksimum er nået hvert år, så det betaler sig at anvende tidligt på året.

Ressourcer

  • International arbejdsformidling
  • Labor Condition Application
  • Form I-129
754
0
0
Generelle Lov Beskæftigelse