Typer af tilladelser til arbejde

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt en arbejdstilladelse til lovligt at holde et job i USA.Den type tilladelse, du har brug afhænger af din indvandring status og alder og love varierer fra stat til stat.Arbejde uden en tilladelse, når en sådan kræves betyder problemer for både dig og din arbejdsgiver, hvis du er fanget.

Mindreårige

  • Hvis du er under 18 år, kan du nødt til at ansøge om en arbejdstilladelse, afhængigt af de love i din tilstand.Fair Labor Standards Act sætter føderale minimumsbeløb til beskyttelse af mindreårige.Ifølge loven, skal du være mindst 14 år for at holde et job, og du er underlagt arbejde-timers grænser, indtil du slår 16. Du er også afskåret fra at arbejde i nogle job erklæret farlig, og stater har særlige regler for at arbejdei visse brancher, som landbrug.Hvis du er mindreårig, skal du kontakte din tilstand afdeling af arbejdskraft for at se, om du har brug en tilladelse, før du begynder at arbejde i noget felt.

canadierne

  • Handelsaftaler og traktater gør de

    t forholdsvis nemt at få en arbejdstilladelse type visum, hvis du er canadiske og ønsker at være ansat i USA.Tilgængelig for alle fagfolk og ledere, at TN1 visum giver dig mulighed for at arbejde på ubestemt tid i USA, så længe du genansøge om visummet hvert år.

Specialty Erhverv Workers

  • Den mest populære form for arbejdstilladelse for indvandrere er H1B specielle Beskæftigelse Worker visum.Kvoter for denne type opholdstilladelse er fyldt hurtigt hvert år.De er tilgængelige for udenlandske arbejdstagere, der har mindst en bachelorgrad inden for deres område, eller tilsvarende i uddannelse eller erfaring i deres hjemland.Dette visum er gyldigt i seks år.Visum

business besøgende

  • B1 Forretning Visitor er en arbejdstilladelse, der giver dig mulighed for at rejse til USA for at gøre salget, forhandle kontrakter, deltage forretningsmøder og sikre investorer.Det er gyldigt i seks måneder.

Company udstationerede

  • Executives, ledere og medarbejdere med specialviden kan overføre til en filial amerikansk af deres virksomhed med L1A og L1B visa.Denne form for arbejdstilladelse kræver, at du har arbejdet for virksomheden på en eller anden måde i mindst et år inden for de seneste tre år.Tilladelsen er gyldig i syv år for chefer og ledere, og for fem år for specialiserede medarbejdere viden.

traktaten handlende og investorer

  • Udenlandske arbejdere kommer til USA specifikt til direkte handel eller investeringer mellem en traktat land kan ansøge om en E1 eller E2 visum.Disse arbejdstilladelser er gyldige på ubestemt tid, selvom du behøver at genansøge om dem hvert andet år.

Ressourcer

  • Labor kontorer ved State
947
0
0
Generelle Lov Beskæftigelse