Sådan bruges Google Latitude på min computer

Se , hvor dine venner er, og lad dem se , hvor du er med Google Latitude . Michael Nagle / Getty Images Nyheder / Getty Images

Google Latitude er en placering-aware tjeneste, der giver dig mulighed for at spore og dele din placering med udvalgte kontaktpersoner.Den mest almindelige måde at bruge Latitude er gennem Google Maps applikation på en mobiltelefon (se "Resources"), men du kan også bruge placering værktøjer inden for en computers webbrowser for at få adgang til Google Latitude funktioner, så længe du har en webbrowserog trådløst netværk, der understøtter W3C Geolocation værktøjer, såsom Google Chrome-version 5 og nyere eller Mozilla Firefox version 3.5 og senere.

Instruktioner

  1. Gå til den Google Latitude side fra din computer (se "Resources").Indtast dit Google-brugernavn og adgangskode for at logge ind.

  2. Klik på knappen for at "Tillad" Google for at få adgang til din placering.Under fanebladet "Venner" kan du "Tilføj venner" fra din Google-listen over kontaktpersoner.Google vil sætte et blåt symbol ved siden af ​​nogen af ​​d

    ine venner, der allerede benytter tjenesten.Du er nødt til at tilføje dine venner, og de har brug for at acceptere dig, før nogen af ​​jer kan se en oversigt over den anden.Klik på en vens billede på listen for at se, hvor de var, da de stadig er checket ind.

  3. Klik på fanen "Historik" for at se en historie om hvor du har været med Google Latitude.Når du først klikke på fanen får du mulighed for at aktivere historien funktion, der giver Google til at føre en fortegnelse over, hvor du har været, mens du bruger Latitude, og for at vise, at på forskellige måder.Du kan se, hvor meget tid du bruger på arbejde versus derhjemme.Du kan se, hvor du går oftest og du kan se den samlede afstand, du har rejst, siden muliggør historie funktion.

  4. Klik på "Se og administrer" linket under fanen "Historik", og du kan se hvert sted, du har fået historien interval du definerer.Klik på et link til et bestemt sted, og du har mulighed for at "Slet fra historie", hvis privatlivets fred betyder du ikke vise, at placering.

  5. Klik på "Check-ins" linket under fanen "Historik" for at se steder, som du har tjekket ind ved hjælp af Google Maps "Steder" funktion.Dette er en mobiltelefon funktion, men du kan spore den ved hjælp af Google Latitude på din computer.Klik på et sted for at se detaljer eller for at slette det fra din historie.

597
0
1
Andre Websites