Sådan Bliv amerikansk statsborger hvis du er her Ulovligt

Hvis du er i USA i illegal indvandring status, vil du finde det meget vanskeligt at opnå amerikansk statsborgerskab.Faktisk er det i nogle tilfælde vil være umuligt.Selv hvis du er berettiget, kan du nødt til at vente 15 år eller mere, det meste af denne tid i dit hjemland.I nogle tilfælde, men denne proces kan fremskyndes, og det vil ikke være nødvendigt at forlade USA Den mest sandsynlige vej er gennem ægteskab med en amerikansk statsborger.

hvad du har brug

  • Fødselsattest
  • Passport
  • Ægteskab certifikat
  • USCIS Form I-130
  • USCIS Form I-485
  • USCIS Form N-400

Instruktioner

  1. Afgør, om du har indtastet USA lovligt eller ulovligt.Hvis du ikke passere gennem en indvandring checkpoint USA på et gyldigt visum, så du har indtastet USA illegalt, og den eneste måde, vil du være i stand til at immigrere, vil være, hvis du har indtastet USA før April 30, 2001, og havde en indvandring andragende indgivetpå dine vegne før denne dato, der kunne have været godkendt på det ti

    dspunkt, den blev indgivet.Hvis ikke, så vil du næsten helt sikkert nødt til at opgive den indvandring proces.Hvis du har indtastet USA på et gyldigt visum, men overstayed, kan du stadig have en chance for at blive en amerikansk statsborger.

  2. gifte sig med en amerikansk statsborger.Den amerikanske statsborgerskab og Udlændingeservice (USCIS) bliver nødt til at være tilfreds med, at dit ægteskab blev foretaget i "god tro", hvilket betyder, at du ikke primært har gifte med henblik på at opnå indvandring fordele.

  3. Har din ægtefælle indgive en USCIS Form I-130 andragende på dine vegne.Du kan ikke indsende dette andragende selv.Medfølgende dokumentation, så som din fødselsattest, vielsesattest og pas vil være påkrævet.

  4. File en USCIS Form I-485 andragende til at justere din indvandring status til fast bopæl, så snart I-130 andragende er godkendt.I nogle tilfælde kan det I-130 og I-485 indgives samtidigt.

  5. Vent den nødvendige mængde af tid og brug USCIS Form N-400 til at ansøge om amerikansk statsborgerskab.I de fleste tilfælde, vil din ventetid på tre år.USCIS vil sende dig meddelelse om, hvornår og hvor at deltage i din naturalisation interview.

  6. Deltag i et naturalisation interview og tage Naturalization Test.Du vil blive testet på grundlæggende engelskkundskaber og grundlæggende amerikanske historie og samfundsfag.

  7. Deltag i et naturalisation ceremoni og tage troskabsed.Selvom du vil være forpligtet til at give afkald alle udenlandske tilhørsforhold, er det alligevel muligt i henhold til amerikansk lov til at holde dobbelt statsborgerskab.

Tips & amp;Advarsler

  • Hvis du har indtastet USA illegalt, kan du gifte dig med en amerikansk statsborger, forlade USA, har din ægtefælle fil Form I-130, og ansøge om en ophævelse af forbuddet mod genindrejse til USA Detvil kun blive givet, hvis du kan bevise, at du vil lide ekstrem modgang, hvis du er udelukket fra USA Denne dispensation er sjældent givet.
  • Hvis du har indtastet USA lovligt men overstayed dit visum med mere end 180 dage, ikke forlader USA indtil din faste bopæl ansøgning er godkendt, og du modtager dit permanent opholdstilladelse.Hvis du overskredet din amerikanske visum med mere end 180 dage, vil du være underlagt en treårig bar for at re-entry.Hvis din forlængelse af opholdet periode var på mindst et år, vil du blive genstand for en 10-årig genindrejse bar.

Ressourcer

  • USCIS Home Page
919
0
0
Us Politics