Sådan Reset en Belkin trådløs router

Tip

  • Hvis du ikke kan huske adgangskoden, og kan ikke logge ind på webgrænsefladen, nulstille routeren nulstiller sin adgangskode.Netværket adgangskode trådløs er også nulstillet.

Advarsel

    • Du kan ikke gendanne brugerdefinerede indstillinger eller inddrive de tilpasninger, efter at du nulstiller den trådløse router.
    • Alle aktive downloads og uploads stoppes, når du nulstiller routeren;mister du adgang til internettet i et par minutter.

Nulstilling af routeren Fra webgrænsefladen

Du kan nulstille Belkin enheden fra webgrænsefladen kun hvis du kender routerenpassword.Hvis du ikke har ændre standard administratoradgangskode, bruge standard login-oplysninger.Belkin routere ikke sende med en adgangskode, så forlader password feltet være tomt værker i de fleste tilfælde.

Trin 1

Åbn en webbrowser, type 192.168.2.1 i adresselinjen og tryk Enter at åbne routerens web-interface.Selv om standard-IP-adressen på en Belkin router er 192.168.2.1, kan det

ændres fra webgrænsefladen.

Tip

  • For at finde den korrekte IP-adresse - hvis 192.168.2.1 ikke virker - tryk Windows-X i Windows 8.1 for at få vist Power User menuen og klik Kommandoprompt .Type ipconfig / all i Kommandoprompt, og tryk Enter for at se detaljerede oplysninger om din netværksforbindelse.IP-adressen på webgrænsefladen vises i Standardgateway sektion.

Brug af den forkerte IP-adresse viser en fejl side . Brug den forkerte IP-adresse viser en fejl side.(Billede: Billede venligst udlånt af Mozilla)

Trin 2

Skriv adgangskoden i feltet Adgangskode eller forlade banen blankt hvis du ikke ændre standard password og klik Indsend eller Log ind at logge indtil webgrænsefladen.

Advarsel

  • Din computer skal være tilsluttet routeren for at få adgang til internettet interface.Du kan bruge en kablet - Ethernet-kabel - eller trådløs forbindelse.

Du får en fejl, hvis adgangskoden er forkert. Du modtager en fejl, hvis adgangskoden er forkert.(Billede: Billede venligst udlånt af Belkin)

Trin 3

Klik Restore Factory Defaults i afsnittet venstre rude Hjælpeprogrammer.

Web interface Web Interface (Billede: Billede venligst udlånt af Belkin)

Klik standarder knappen, hvis du er sikker på at du vil gendanne alle indstillinger til standardværdier og slette alle tilpasninger af Restore.

Klik på OK eller Ja, hvis routeren beder dig om at bekræfte handlingen . Klik på OK eller Ja, hvis routeren beder dig om at bekræfte handlingen.(Billede: Billede venligst udlånt af Belkin)

Advarsel

  • Nogle routere kan bede dig om at bekræfte handlingen, mens andre begynder at nulstille sig selv til fabriksindstillingerne med det samme.

Tip

  • The Power LED på forsiden af ​​Belkin router blinker i op til et minut, når du nulstille enheden.Hvis lysdioden ikke stabilisere sig, trække routeren fra strømforsyningen, vent 30 sekunder, og tilslut den derefter igen.

Nulstilling af routeren Brug af Reset-knappen

Belkin routere, herunder Belkin F5D7230 , F5D7234 , 54G og trådløs G Plus MIMO , har en Reset knap, som du kan bruge til at nulstille enheden, hvis du ikke kan få adgang til web-interface.

Find den Reset-knappen på bagsiden eller på siden af ​​routeren - afhængigt af model - og derefter trykke på og holde knappen i mindst 10 sekunder for at nulstille enheden.

Tip

  • Lysdioden lyser på forsiden af ​​routeren begynder at blinke, når nulstillingen indledes, og routeren genstarter efter nulstillingen er færdig - som regel i mindre end et minut.

    Du kan genstarte routeren ved at trykke på knappen Reset gang.Hold ikke knappen, hvis du ikke har til hensigt at nulstille enheden.

Advarsel

  • Belkin trådløs router nulstilles øjeblikkeligt, uden advarsel, når du holder på knappen Nulstil.Du kan ikke gendanne indstillinger og tilpasninger efter du nulstille enheden.

331
0
4
Netværk Udstyr