Sådan får arbejdstilladelse i Tyskland

Tyskland er Europas største økonomi, et centralt medlem af Den Europæiske Union og en innovator inden for videnskab, teknologi, grønne spørgsmål og andre.For udenlandske statsborgere, har der aldrig været et bedre tidspunkt end nu at få en arbejdstilladelse i Tyskland.Med ændringen i udlændingelovgivningen i 2005 har Tyskland forsøgt at gøre det lettere for udlændinge at arbejde i landet.Hvis du passer et af følgende kriterier, er du berettiget til at ansøge om og i teorien få en arbejdstilladelse i Tyskland.

hvad du har brug

  • Computer
  • Printer
  • internetadgang
  • Email
  • Telefon
  • Mailing forsyninger

Kom en arbejdstilladelse i Tyskland

  1. Undersøg, om du passer til de grundlæggende kriterier for kvalifikation: Du skal være ansat på samme vilkår som enhver tysk medarbejder;ingen tyske eller europæiske statsborgere er til rådighed til at besætte stillingen;du har en universitetsgrad eller tilsvarende;og det tyske selskab skal være registreret med tyske arbejdskraft m

    yndigheder.

  2. Ansøg om en permanent opholdstilladelse med den tyske ambassade i dit land.Hvis du bor i USA, Australien, Canada, Israel, Japan, New Zealand og Schweiz, kan du ansøge om både opholds- og arbejdstilladelse, mens du besøger Tyskland.

  3. Vent til godkendelse fra det tyske Immigration Office, hvis du har taget denne rute.

  4. Start en virksomhed i Tyskland, hvis du er interesseret i at opnå en arbejdstilladelse gennem selvstændig beskæftigelse.

  5. Invest € 1.000.000 og oprette 10 nye tyske arbejdspladser.Når din virksomhed er blevet etableret i tre år, kan du og din familie får ubegrænset opholdstilladelser, så du kan komme ind og forlade landet helst du ønsker.

  6. Study i Tyskland.Studerende kan studere på op til ni måneder i Tyskland.Du kan arbejde 90 hele dage eller 180 halve dage.Efter endt uddannelse, kan udenlandske studerende arbejder i et felt relateret til deres grad i et år.

  7. gifte sig med en tysk statsborger.Typisk er ægtefæller til tyske statsborgere ret til at arbejde frit.Deres børn kan bo og arbejde i Tyskland op til en alder af 16. Hvis de er ældre end 16 og ønsker at bo i Tyskland, skal de være i stand til at tale tysk og har evnen til at integrere sig i det tyske samfund.

  8. bor og arbejder i Tyskland, hvis du er japansk, australske eller en newzealænder.Disse lande har aftaler arbejdstilladelse med Tyskland.Denne bestemmelse gør det muligt at leve i Tyskland i et år og har et arbejde godtgørelse på 90 dage for hver ferie job.

  9. Ansøg om arbejdstilladelse i Tyskland, hvis du passer nogen af ​​de skitserede kriterier.Se Ressourcer for oplysninger om at ansøge om en arbejdstilladelse.

  10. Arbejde og bor i Tyskland, hvis du er ansat i et Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde selskab uden yderligere tilladelser.Mennesker, der er statsborgere i et EU-medlemsland kvalificere sig til dette.

Ressourcer

  • Grundlæggende krav
  • Permanent bosiddende
  • Yderligere hjælp
740
0
2
Researching Jobs