Sådan Slet POP3 meddelelser fra serveren

Sådan Slet POP3 meddelelser fra serveren Jupiterimages / Pixland / Getty Images

POP3 service gør e-mail-meddelelser hentes fra en e-mail-server.En e-mail-klient giver dig adgang til flere e-mail-konti via et program, selvom hver konto kommer fra en anden server.Men hvis du ikke regelmæssigt slette beskeder fra serveren, overskydende email - især spam - kan opbygge og tilstoppe systemet.Heldigvis er der en måde at rydde ud mailen gemt på serveren uden at skulle få adgang til serveren direkte.


Trinene Følgende er specifikke for Windows Live Mail - et udbredt mail-hentning program, eller klient - men processen er ret ens i andre klienter, som Apple Mail, Microsoft Outlook og Mozilla Thunderbird.Indstillingen er altid placeret via e-mail-kontoen, som regel under en fane server-indstillinger eller panel.

hvad du har brug

  • Computer
  • e-mail-software
  • internetudbyder

Instruktioner

  1. Find den øverste menubjælke og klik på "Funktioner" og derefter "Konti".

  2. Vælg den e-mail-konto, du vil k

    onfigurere.

  3. Klik på "Egenskaber" og derefter "Servere".

  4. Klik på Under indstillingen "Levering", fjerne markeringen i feltet, der siger Denne indstilling vil sikre, at kun én kopi af hver meddelelse eksisterer "Avanceret." "Gem en kopi af meddelelser på serveren." - Kopien LiveMail, som kan læses off-line, da det forbliver i din e-mail-programmet, når hentes - og serveren vil forblive klar.

Tips & amp;Advarsler

  • Denne indstilling sikrer, at ingen fremtidige beskeder forbliver på serveren.Men hvis du har brug for at slette gamle beskeder direkte fra serveren, så spørg din server administrator, hvordan at rense gamle beskeder.
  • Hvis du tjekker din e-mail fra flere computere, Microsoft råder dig til ikke at bruge denne indstilling, som meddelelser hentet fra serveren til din hjemmecomputer, for eksempel, vil ikke længere være til rådighed på dit arbejde computer.Men du kan sikre, at du ikke vil tilstoppe din server - og vil stadig være i stand til at hente beskeder på arbejdet eller derhjemme via POP3 - ved at ændre konfigurationen i indstillingen "Levering".I stedet for at fjerne markeringen i feltet, der siger "Gem en kopi af meddelelser på serveren," afkrydse dette felt, og derefter i den næste indstilling nedenfor, indikerer, hvor mange dage du gerne kopier til at forblive på serveren, før sletningen.
202
0
1
Anden Computer Software