Krav til en turistvisum

Rejser til USA har været stærkt begrænset for en stor del af internationale rejsende.Rejsende fra nationer antagonistiske til USA opleve nogle af de hårdeste restriktioner og kræver de mest omfattende sikkerhedsgodkendelse.Besøger slægtninge i USA, især for dem, der ikke taler engelsk, viser en ganske skræmmende opgave.

Hvad er et Visa?

  • Det kan synes som et dumt spørgsmål, men første gang internationale rejsende har sandsynligvis aldrig set et visum før.De fleste visa ligne et midlertidigt id på tykt papir, som et visitkort, med et stempel, der angiver at personen er en besøgende til landet.Et pas normalt ikke tilstrækkeligt for første gang rejsende;rejsende skal dokumentere, hvorfor de har brug for indrejse i USA.

Hvilken type visum skal du bruge?

  • Planlægning hvad du skal gøre på en tur til USA i god tid før din afrejse kan gemme mange hovedpine i løbet af din rejse.Hvis du strengt få et visum og derefter beslutter du elsker landet så meget, at du ønsker at leve i USA og finde arbejde, sk

    al du genansøge om en business visum.Arbejdsgiverne vil ikke ansætte dig, medmindre du har en juridisk ret til at arbejde i landet.

Har du Kvalificer dig til en Visa Waiver?

  • Nogle lande arbejder sammen med USA for at gøre rejser mellem landene lettere og mindre begrænset.Department of Homeland Security tilbyder det elektroniske system for rejsetilladelse;ESTA koster ingenting og kan automatisk bestemme din berettigelse til rejse i USA De, der vælger ikke at bruge dette system bliver nødt til at udfylde papirform I-94W.

Krav

  • USA antager, at alle ansøgere om visa rejse planer om at emigrere til USA for at overvinde denne antagelse, skal de besøgende bevise, at de planlægger at bo i en begrænset tid, er økonomisk i stand til at bo iUSA, har bopæl uden for USA og hold tvingende bånd til deres hjemland, som regel en anselig familie og etableret beskæftigelse.

    Når du kan bevise du kun planlægger at rejse, leder til din lokale amerikanske konsulat eller ambassade.På ambassaden, udfylde Nonimmigrant Ansøgningsskema DS-156.Ligeledes foreslås det, at du udfylder supplerende form DS-157;denne formular er nødvendig for mandlige besøgende aldre 16 til 45, og alle besøgende fra nationer, der af USA for at være statslige sponsorer af terrorisme.

    Man skal have et gyldigt for de næste seks måneder, en 2-for-2 billede og det krævede gebyr, som regel 131 $ for DS-156 formular.

Hvem er støtteberettiget?

  • Før at bruge tid og penge at ansøge om visum, så sørg for du er berettiget til et turistvisum.Den konsulær embedsmand kan overveje at du ikke støtteberettigede baseret på hans fortolkning af loven.Få sunde før din tur, fordi smitsomme sygdomme er grund til benægtelser.Stofmisbrug og lovovertrædelser normalt diskvalificere én fra at modtage et visum.Dem med alvorlige lovovertrædelser vil sandsynligvis blive nægtet visum.

784
0
0
Andre Love