Sådan ansøger du om USA Visa Residency

En USA bosiddende visum tillader udenlandske statsborgere til permanent bo, arbejde og studere i landet.Med løftet om muligheder, migration til Amerika er en vigtig beslutning, der skal overvejes nøje.At selv blive berettiget til at ansøge om et visum, skal du være sponsoreret af en slægtning, fast bopæl, eller potentiel arbejdsgiver, der er en juridisk amerikansk statsborger.Ansøgningsprocessen er stærkt afhængig af samarbejdet mellem dig og din sponsor til andragende til din amerikanske opholdstilladelse.

  • Bestem først, hvis du har brug for en amerikansk sponsor, som du kan være berettiget til en Diversity Visa (DV).Diversity Immigrant Visa Program tilfældigt udsteder 50.000 visa om året til ansøgere fra lande med en lav indvandring sats til USA.For at kvalificere sig, skal du have en high school uddannelse og to års erhvervserfaring i en besættelse, der kræver mindst to års uddannelse.Der henvises til US Bureau of konsulære anliggender websted for at fuldføre en DV-ansø

    gning, hvis dit land i øjeblikket er opført som støtteberettiget, ellers fortsæt med den standard proces.

  • Har din lovlig fast bopæl sponsor indgive en I-130 andragende på USA Citizenship and Immigration Services (USCIS) center nærmest til deres amerikanske bopæl.Når USCIS godkender andragende, vil det blive sendt til forarbejdning på National Visa Center (NVC).

  • Vent på NVC til at sende dig en regning for immigrant visum ekspeditionsgebyr.Din sponsor (andrageren) vil også modtage en regning for affidavit af Support gebyr på 70 $.Du vil både få mulighed for at indsende dine betalinger online, med check eller postanvisning via mail.Når din sponsor har betalt det gebyr, vil NVC kontakte dem for at downloade og udfylde det nødvendige papirarbejde på dine vegne.

  • Sørg din sponsor fuldender I-864EZ Affidavit for støtte Form (se Resources) online med store bogstaver, som foretrækkes af Department of State.Formålet med en erklæring af støtte er at bevise, at som en indvandrer, vil du have nok økonomisk støtte til at leve i USA uden risiko for at blive afhængige af regeringens velfærd.Formularen skal udskrives for indsendelse, da det ikke vil blive elektronisk accepteret.

  • Hent den komplette affidavit af Support Form fra din sponsor og indsende det med en udpeget Borgerservice Officer eller Immigration Officer.Du kan gøre dette i udlandet på den amerikanske ambassade eller konsulat i dit område.

  • Forbered dig på en obligatorisk lægeundersøgelse kræves af alle visumansøgere amerikanske.Besøg travel.state.gov/visa (se Resources) for en komplet liste over godkendte panel læger i udlandet.Du bliver nødt til at kontakte en af ​​de udpegede kontorer for en fysisk undersøgelse, blodprøve og røntgen af ​​thorax.Få din vaccination optegnelser og immunisering optegnelser fra lægen efter eksamen.

  • Lad NVC for at arrangere en planlagt interview med dig på en tildelt amerikanske ambassade eller konsulat i nærheden af ​​dig.De vil kontakte dig med en dato, tidspunktet og placeringen.Der henvises til Bureau of konsulære anliggender hjemmeside (se Resources) for yderligere oplysninger om den omfattende interview forberedelsesprocessen.Dokumenter har du brug for at give omfatter udnævnelsen brev, gyldigt pas, politi certifikat, fødselsattest, gældende domstol og fængsler optegnelser, farvefotografier, Affidavit for støtte, og andre særlige papirarbejde, at NVC kan anmode baseret på din individuelle situation.

  • Må ikke blive afskrækket, hvis du ikke modtager en afgørelse snart efter din samtale.En amerikansk bosiddende visum er en af ​​de mest vanskelige at opnå, og ikke alle ansøgere er garanteret godkendelse.Faktisk kan det tage alt fra et par uger til flere år at udstede et visum afhængigt af vilkårene i din ansøgning.Hold kontakten med din udpegede konsulat og NVC til hyppigt kontrollere status for din ansøgning.

Ressourcer

  • Hent I-864EZ Affidavit af Support
  • Liste over panel læger
  • Interview Forberedelse
941
0
0
Forenede Stater