Bruger flydende paraffin olie

brændende olie Billede af Flickr.com, courtesy af Jackie

Flydende paraffinolie er en form for olie, der er indhentet fra flere kilder, herunder hvaler, kul og råolie.I den moderne æra, processen med at destillere råolie giver denne kulbrinte-rige stof som et biprodukt.Det har mange praktiske anvendelsesmuligheder for medicin, industri, kosmetik og videnskab.

Terapi

  • Flydende paraffinolie bruges af fysioterapeuter til at varme op en kropsdel, såsom hånden.Når hånden er nedsænket i et kar af paraffin, vævene inde i hånden varmes op for at forberede patienten for en mere effektiv terapi session.Paraffin er også bruges som en hud behandling.Kroppen er pakket ind i varm olie og børstet tørt under anvendelse af en japansk børstning metode.Efter den døde hud er fjernet, en fugtgivende voks nærer det nye lag af huden.

Hjulophæng

  • Flydende paraffin bruges til at bevare ustabile stoffer.Når et stof suspenderes i en olie base, er bestanddele beskyttet mod de bryder sammen.Forbrugeren skal være opmærksom på,

    at den kemiske suspension indeholdende olie kan nedbryde over tid.Derfor er det vigtigt at læse produktmærker at identificere udløbsdatoer.

Belysning

  • Som i tidligere århundreder, er flydende paraffin olie almindeligvis brændt i lamper og lanterner.Campister, survivalists, øko-bevidste mennesker og selvstændige samfund som Amish kan udelukkende påberåbe sig paraffinolie til at give lys, varme og brændstof til maskiner i stedet for elektricitet.Nogle former for paraffinolie er meget brandfarlige, så forbrugerne skal bruge forsigtighed, hvis brændende paraffinolie i hjemmet.

Laboratory

  • Paraffinolie, sammen med mineralsk olie og andre ingredienser, der bruges som en varmekilde i laboratorier.Kendt som et oliebad, skal paraffinolie blandes med andre væsker, herunder vand, ethylenglycol, silikone olie, badesalt og sand håndteres under en emhætte hjælp personlige værnemidler.

Smøremiddel eller Base

  • Paraffinolie anvendes ofte i industrien som smøremiddel.For eksempel kan industrielle bagerier bruge paraffinolie til fedt tin eller aluminium pander til at bage brød andre fødevarer.Den olieagtige kvalitet af paraffin gør det til en populær ingrediens for kosmetiske produkter, herunder fundament, læbe Balsam og læbestifter også.Den olieagtige base, som indeholder paraffin sikrer, at et kosmetisk produkt ikke vil tørre væk eller smitte nemt.

Medicin

  • Paraffinolie kan anvendes som et kemisk stof i lægemidler, herunder topiske cremer, fugtighedscremer, salver, balsam og afføringsmidler.Når paraffinolie bruges i afføringsmidler, er det ikke optages i kroppen i tarmkanalen, så det udskilles som menneskeligt affald.

467
0
1
Generel Sikkerhed Hjem