Hvordan virker en Deer Find Food?

Whitetail Deer

Drøvtyggere

  • Deer er de såkaldte drøvtyggere.De har en fire kamre maven, der tillader dem at spise store mængder mad på et givet tidspunkt.De vil tygge deres mad kun nok, så det kan sluges, så gylpe senere på dagen eller om aftenen, og tygge det igen som Drøv før indtagelse og fordøje det.Deer vil søge efter føde i de tidlige morgentimer og aftentimerne, Søger deres primære fødekilde, som er en kombination af kviste, blade, skud, nødder, bær og blomstrende planter.Hjorte har lidt problemer med at finde disse i overflod i deres levesteder i løbet af foråret, sommeren og efteråret.De vil opsøge nyligt skåret områder, såsom omkring højspændingsledninger og langs kanterne af markerne, vel vidende, at nye træer ofte vokser der.

Whitetail Deer

  • Whitetail hjorte vil fokusere på deres foretrukne fødevarer, og gøre alt for at finde dem, før at skulle henvende sig til fødevarer, som de ikke kan lide.I foråret, sommeren og efteråret måneder, vil whitetail hjorte græsser på bladene af løvtræer som

    ahorn, elletræer, piletræer, Sumac og aske.De vil spise det nydannede vækst på stedsegrønne træer, og er glad for at spise toppen af ​​træer, der for nylig faldet.De har et bredt udvalg af fødevarer i foråret, som ny vækst opstår i løbet af april og maj.I sommeren, vil whitetail hjorte gerne spiser græs, de finder på marker og skov enge, samt nogle afgrøder.Men de gør kviste og efterlader en stor del af deres kost i disse måneder.Som efteråret nærmer sig, vil hjorte tendens til ikke lide blade så meget: Som de ændre farver og miste klorofyl, de ikke smager så godt.Deer vil spise nødder i løbet af efteråret, med agern, der falder fra egetræer, give dem mad.De vil simpelthen gå gennem skoven, på udkig efter og forbrugende agern, med dem fra hvid eg blandt deres favoritter.Om vinteren, vil hjorte ofte nødt til at fouragere for kviste og bark i den tunge sne i de nordlige stater i USA De vil skrabe væk sne og is med deres hove og spise uanset vegetabilsk materiale, som de kan afdække.Vintermånederne er den hårdeste på rådyr, med dødelighed afhængige af sværhedsgraden af ​​vejret.Hjorte udlede energi fra lagret fedt i løbet af vinteren;de spiser så meget, som de kan i det sene efterår og kræver omkring 50 procent mindre mad i de kolde måneder.

    Whitetail Deer

Mule Deer

  • mule deer bor i den vestlige del af USA, og er større end whitetail hjorte.De spiser en lang række ting, meget som deres fætre gør.Mule deer vil finde grønne blade og ukrudt til at spise i de varme måneder, med græsser en større del af deres kost end i den for whitetail.Mule deer har også været kendt at forbruge svampe, brombær og hindbær planter, sammen med bær og druer.De kan spise frugten af ​​kaktusser i ørkener, de bebor i sydvest.I efteråret og vinteren, vil de søge på nåletræer stedsegrønne kviste fra træer som cedertræ, douglasgran og enebær.De kan nemt nå de nederste grene af træer til dette formål.Æbler og agern, der falder off træer bliver spist så godt.Mule deer vil normalt forsøge at finde deres mad, hvor skovene begynder at møde åbne græsarealer.De har ikke omstrejfende langt fra en kilde til vand, enten.Om vinteren, vil de blive tvunget til at fouragere i sneen som whitetail rådyr skal, spise, hvad de kan finde, når sneen begynder at hobe sig op.

Ressourcer

  • Desert USA
  • Fremmest Hunting.com
265
0
2
Dyr Og Videnskab