Hvad betyder en Hippo Eat ?

Hvad betyder en Hippo Eat ? www.free-stock-photos.com

Det flodhest er den næststørste land pattedyr, med elefanten er den største.Selvom flodheste har en noget føjelige udseende, de kan være farlige og aggressive dyr.Appetit af en flodhest er ikke så stor, som vi kunne forvente i forhold til sin massive størrelse.

Typer

  • Der er to typer af flodhest.Den fælles flodhest vejer 3.000 til 9000 pounds og vokser mellem 10. til 16. ½ fod i længden.Den Dværgflodhest vokser til 4 ½ fod i længden og vejer 300 til 600 pounds.Den Dværgflodhest er mere delvis at lande end dens flod slægtning.De lever for det meste i tætte skovområder og foder på forskellige typer af vegetation.

Features

  • Den fælles flodhest er også nævnt som en flod hest.Selv flodhesten er et land pattedyr det er godt tilpasset til vandet.Dyret har en klar membran, der dækker sine øjne for at beskytte dem i vand, og alligevel giver dem mulighed for at se vandet.Dens næsebor tæt og flodhesten kan holde vejret i 5 minutter eller længere.Selvom flodhest tilbri

    nger meget af sit liv i vand, det kan ikke svømme.

Betydning

  • Begge typer af flodheste er planteædere.Deres kost består hovedsageligt af græs og vandplanter.De bruger det meste af deres dage liggende på lavt vand.De tilbringer deres nætter græsning.Flodheste kan græsse op i op til 6 timer ad gangen.Flodheste normalt græsser på pletter af kort græs tæt lavt vand.De spiser også hø, lucerne og find frugt fornøjelig.Flodheste kan forbruge mellem 80 til 100 pounds af mad dagligt, men i forhold til den maksimale størrelse på en flodhest, der er faktisk en beskeden mængde af fødevarer.Flodheste fører en forholdsvis stillesiddende livsstil, som ikke kræver en masse af fødevarer til energi.Den flodhest kan gå op til 3 uger uden at spise.

Overvejelser

  • Hvis en flodhest forbliver tør for vand for længe det kan føre til dehydrering.Flodhesten har ikke svedkirtler.Den udskiller en tyk rød stof fra porerne gør hippo ser ud som om den er svede blod.Dette stof holder dyrets hud fugtig og beskytter den mod solskoldning, da flodhesten tilbringer en hel del tid soler sig i solen.

Funktion

  • Flodheste kan avle på land eller i vandet.Den kvindelige flodhest føder én afkom efter en drægtighedsperiode på 8 måneder.Hunnen kan føde på land eller i vandet.Hun vil pleje sit spædbarn i 8 måneder, og kan gøre det under vandet såvel som på land.Hunnen bliver hos hendes spædbarn og ikke vil forlade at spise, indtil det er sikkert for barnet at græsse med moderen.

Effekter

  • Det flodhest har en levetid på ca. 45 år.Flodheste er sociale dyr, der lever i grupper på 10 til 30 dyr.I nogle tilfælde kan en besætning med flodheste indeholder 100 til 200 dyr.Flokken indeholder sædvanligvis en dominerende han, som kan passe sammen med alle hunnerne i flokken.Mandlige flodheste vil lejlighedsvist vil hævde deres dominans ved skærme af aggressivitet.Selv om den udfordrende flodhesten vil normalt ned igen og gå væk efter en visning af dominans lejlighedsvis alvorlige personskader eller endog dødsfald vil forekomme.En flodhest vil normalt ikke genere mennesker, men kan angribe, hvis provokeret eller truet.

Potentiel

  • Den fælles flodhest er ikke truet, men de er truet.De engang strejfede hele Afrika, men deres område er blevet mindre på grund af de progressive bevægelser mennesker ind i dyrets naturlige habitat.Flodheste er også blevet jagtet i udstrakt grad for både fødevarer og deres elfenben.Den Dværgflodhest er i fare for det meste skyldes, af tab af levesteder som følge af rydning af skove.

Ressourcer

  • WhoZoo.org
  • Animals.NationalGeographic.com
  • AWF.org
778
0
1
Dyr Og Videnskab