Immigration Krav i Holland

Hollands indvandring varierer , afhængigt af den type visum , der er behov for. pas godkendelse billede ved timur1970 fra Fotolia.com

Holland, også kendt som Holland, er et lille land beliggende i Vesteuropa.Hollands blanding af kulturer gør det til en interessant og varieret sted at bo, arbejde og besøge.Holland kræver flere forskellige indvandring dokumenter, afhængigt af ansøgerens bopælsland og længden af ​​ansøgerens ophold i Holland.

Standard Immigration Dokumenter

  • Hvis du midlertidigt eller permanent immigrere til Holland, skal du have et gyldigt pas.Passet skal udstedes af det land, statsborgerskab, har mindst én blank side og være gyldigt i mindst seks måneder forbi udløbsdatoen for visum.Du skal også indsende yderligere pasfotos, en penge for at betale visum gebyrer og det relevante visumansøgning.

Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)

  • Borgere fra andre nationer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde behøver ikke yderligere dokumentation for at bo og arbejde i Holland.På grund af traktater og forordninger, alle

    borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde er i stand til at immigrere og bevæge sig frit inden for denne zone, som omfatter alle 27 EU-lande samt Island, Liechtenstein og Norge.

Schengen Zone

  • Holland kræver borgerne i nogle lande for at opnå et Schengen-visum indrejse i landet.Denne turisme visum er for dem, der har til hensigt at rejse inden for Schengan zone, som omfatter Holland, for mindre end 90 dage inden for en periode på seks måneder.Den Schengan Zone består af 25 europæiske landene til Schengen-visum ansøgning, et pas, ekstra pasfotos og de krævede gebyrer skal indsendes til det nærmeste nederlandske ambassade eller konsulat i dit hjemland.

amerikanske turister

  • Holland kræver ikke amerikanske borgere at få et Schengen-visum for turisme, hvis varigheden af ​​besøget er 90 dage eller mindre.

opholdstilladelse

  • For dem, der søger at opholde sig i Holland i mere end 90 dage, skal en opholdstilladelse indhentes, før de får lov til at blive i landet.Immigration og Naturalization Tjeneste Nederlandene (IND) skal godkende ansøgningen.Bureauet mener årsager til opholder sig i Nederlandene, såsom arbejde eller studere, og enten godkende eller afvise ansøgningen.Ansøgere til en opholdstilladelse skal indsende standard dokumentation, en medicinsk eksamen, dokumentation for sygesikring, bevis for midler, mens i landet og bevis for straffeattest.Det kan tage op til 6 måneder at behandle en opholdstilladelse.

913
0
1
Rejseplanlægning