Sådan ændres et turistvisum til et arbejde visum uden at forlade Japan

En opdateret visum , opnået uden at forlade Japan. Selv.

Hvis du kom til Japan på et turistvisum, og sket for at finde et job i løbet af dit ophold, behøver du ikke at forlade landet for at få et arbejde visum.Så længe du har en arbejdsgiver, der kan give sponsorering, kan du ændre visum temmelig let på dit lokale indvandring kontor.

hvad du har brug

  • Visa-pensionstegnende arbejdsgiver
  • Passport med nuværende turistvisum i det
  • pasfoto

Instruktioner

  1. få bevis for støtteberettigelse og / eller et certifikat som autoriseret beskæftigelse fra den japanske regering.Tal med din arbejdsgiver for detaljer om, hvilke dokumenter, du har brug for.Typisk arbejdsgiveren filer denne runde af papirarbejde for dig.Du skal bruge en eller begge, før du kan ansøge om dit arbejde visum.

  2. Hent og udskriv "ansøgning om ændring af status for Residence" fra Immigration Bureau of Japans hjemmeside.Fyld den ud præcist og pænt.Du bliver nødt til at anbringe passende størrelse pas foto til det.

  3. Gå til din lokale in

    dvandring kontor og tage et nummer.Når du bliver kaldt til vinduet, indgive ansøgningen med foto, pas med nuværende turistvisum i det og de certifikater, du har opnået i trin 1 til indvandring inspektør.Dit pas vil blive holdt indtil afgørelsen status ændringen er foretaget.

    Agenten vil bede dig om at udfylde et postkort med din nuværende adresse i Japan.Denne postkort vil blive sendt til dig, når din status ændring er blevet godkendt eller afvist.Det tager normalt omkring en uge at lave en dom.

  4. Når du modtager meddelelsen kort med posten, tage det til kontoret indvandring.Du vil blive bedt om at betale det gebyr - på tidspunktet for offentliggørelsen, 4000 Yen (omkring $ 40) - og du kan kun gøre dette ved at købe en "indtægt stempel."Normalt kan du finde disse på posthuse, boghandlere eller på udvalgte dagligvarebutikker.Frimærket vil blive fastgjort til en formular, og du vil modtage dit pas med et klistermærke, der afspejler din nye status i Japan.

Tips & amp;Advarsler

  • Din visummærkat vil se anderledes ud den type, du ville få, hvis du havde gjort dette med posten fra USA imidlertid lovligt, det er det samme - der er ingen forskel mellem de to typer.

Ressourcer

  • Immigration Bureau of Japan: Visa Application Forms
997
0
1
Turistvisum