Sådan får en rumænsk pas

Rumænien er et smukt land i Østeuropa, med en af ​​de største områder af urskov.Ud over store vildmark, dens travle hovedstad Bukarest, kendt for sin eklektiske arkitektur, ligger på bredden af ​​Dâmbovi? En flod.Da Rumænien tiltrådte EU i 2007, har det fået appel om udlændinge, der ønsker at flytte.Når du er klar til at ansøge om statsborgerskab, skal alle ansøgere fremlægge visse officielle dokumenter.Nedenfor er nogle retningslinjer til at hjælpe dig i at opnå en rumænsk pas.

hvad du har brug

  • Officiel erklæring om god adfærd
  • Bevis for residency
  • Fødselsattest
  • Ægteskab certifikat
  • Certificeret kopi af pas
  • Beviser for rumænsk sprogfærdighed

Dokumenter nødvendig for at opnå rumænsk statsborgerskab

  1. Først få bekræftede kopier af dit pas eller anden billedlegitimation, og din fødselsattest.Hvis du er gift, producere de samme oplysninger for din ægtefælle, sammen med din vielsesattest og tidligere skilsmisse certifikater hvis relevant

    .Alle disse oplysninger er at bekræfte din identitet.

  2. Give beviser for ophold i Rumænien.Dette kan gøres med dateret regninger og formelle leasingaftaler, og støttes med påtegningsblanketter fra rumænske venner eller familiemedlemmer eller kontoudtog sendt til din rumænske adresse.
    Generelt skal du være bor i Rumænien i fem år, før de ansøger om statsborgerskab.Hvis du er gift med en rumænsk statsborger, er tre års ophold påkrævet.

  3. Bevis en forpligtelse til Rumænien og dets folk.Flydende i rumænsk er en del af dette engagement, og du vil få lyst til at fremlægge dokumentation for sprogundervisning og certificering.En anden måde at bevise flydende er gennem officielle erklæringer fra en rumænsk arbejdsgiver, der kan bekræfte dit niveau af færdigheder.Du skal også give dokumentation for, at du lovligt er ansat eller i stand til at overleve i Rumænien uden offentlig støtte.Kontoudtog til indvandring bureau kan bekræfte dette.

  4. Få en erklæring om god adfærd fra de rumænske politi, eller fra det land, hvor du i øjeblikket er bosiddende.Hvis opgørelsen af ​​god opførsel er i et andet land end rumænske sprog, det har oversat og notarized.

  5. Hvis du hjemsendelse til Rumænien, udfylde den officielle formular anmoder hjemsendelse.Både børn og voksne kan repatriere i Rumænien.For børn, er kun de rumænske forældrenes samtykke kræves.For voksne, det er et spørgsmål om at udfylde formularen.Hvis den voksne er gift med en ikke-rumænsk statsborger, vil hjemsendelse ikke have nogen effekt på ægtefællens statsborgerskab, men de har mulighed for at anvende, hvis det ønskes.

Ressourcer

  • rumænsk statsborgerskab Law
285
0
0
Pas