Sådan får du en Multiple indtastning turistvisum til Kina

Du skal få en indgang turistvisum til Kina flere fra en ambassade eller konsulat i Folkerepublikken Kina.Dets regering gør denne proces ret ligetil, men insisterer på, at alt papirarbejdet være i orden.Den kinesiske regering vil ikke tøve med at nægte en post turistvisum ansøgning multipel hvis et enkelt dokument er i uorden.Det er også vigtigt at give tilstrækkelig tid til en post turistvisum til Kina flere, der skal behandles.Hvis du venter til sidste øjeblik, kan du ikke få det før din afgang på din tur til Kina.

hvad du har brug

  • Gyldigt pas
  • Ansøgningsskema til "L" visum
  • Pasfoto
  • flybillet
  • Hotel reservationer eller brev fra værter
  • $ 130 check eller postanvisning

Instruktioner

  1. Kontroller, at du pas vil være gyldigt i mindst seks måneder efter, at du har planer om at forlade Folkerepublikken Kina for sidste gang på din flere indrejser turist.Kina vil ikke tillade dig at indtaste, hvis du har mindst seks måneders gyldighed tilbag

    e på dit pas.Hvis du har en indgang turistvisum i udløber passet flere, vil det blive værdiløs.Du bliver nødt til at få en anden med din nye pas.Hvis din nuværende pas er tæt på udløb, få en ny før der ansøges om en post turistvisum til Kina flere.

  2. Gå til hjemmeside for ambassaden Kina og hente en post turistvisum ansøgning multipel.Vær sikker på at hente formularen til "L" visum.Et link til ansøgningen findes i afsnittet Ressourcer.Sørg for at udfylde de formularer fuldstændigt og underskrive dem.En indgang turistvisum til Kina multipel er gyldig enten seks måneder eller et år.Hvis du er en kinesisk amerikansk født i Kina, Taiwan, Hong Kong eller Macau, kan du få en flere indrejser "L" visum gyldigt i 24 måneder.

  3. Vedhæft støtte anmodet på ansøgningsskemaet dokumenter.Dette omfatter et pas størrelse foto, et eksemplar af ansøgerens rundtur flybillet, og bevis for hotelreservationer.Hvis du skal bo i et privat hjem i Kina, skal du medtage et brev fra dine værter om, at de vil blive huser dig under dit besøg.

  4. Betal ansøgningsgebyret for en post turistvisum til Kina flere.Dette er $ 130, uanset om du ansøger om en seks-måneders flere indrejser turist eller en etårig flere indrejser turistvisum.Da de er den samme pris, kan du lige så godt anmode om et år flere indrejser turistvisum til Kina.Betaling kan ske med en postanvisning eller personlig check.

  5. Tilsæt ekstra gebyr, hvis du er i et travlt med at få din flere indrejser turist til Kina.Standard behandling tid er fire dage fra det tidspunkt, hvor ansøgningen ankommer på ambassaden i Kina.For en $ 20 ekspresservice gebyr, er behandlingen reduceret til to dage.For en $ 30 ekstra ekspresservice gebyr, er forarbejdning foretaget den dag, den er modtaget.

  6. Indsend din ansøgning om indrejse turistvisum til Kina flere.Læg alle dine dokumenter inde i en stor mailing kuvert.Sende den med anbefalet post eller kurertjeneste til adressen på ansøgningsskemaet.Den kinesiske ambassade vil ikke acceptere ansøgninger sendt nogen anden måde.

Ressourcer

  • Multiple indtastning touist Visa til Kina
601
0
0
Turistvisum