Mexico Tourist visumkrav

Afhængigt af hvor du er fra, behøver du faktisk ikke brug for et visum (eller pas, for den sags skyld) for at indtaste Mexico., Det trick er, at komme tilbage til dit eget land, eller et andet land, kan nødvendiggøre papirarbejde såsom et pas eller visum.For at opnå en sådan papirarbejde, dog skal du besøge konsulære hjemmeside mexicanske ambassade i dit hjemland for at få den korrekte information om, hvordan at gå videre med den nødvendige for at rejse ind i Mexico dokumentation.

amerikanske statsborgere

  • vil indtaste Mexico, er en amerikansk statsborger ikke nødt til at vise endnu et pas.Alt, hvad der kræves, er en gyldig USA id.Men for at vende tilbage til landet, er der krav om, at den amerikanske regering har, som skal tages til følge for at genindtræde i landet (se Resources).

Personer, der ikke behøver visum

  • Personer fra Andorra, Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Canada, Chile, Costa Rica, Den Tjekkiske Republik, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland,

    Storbritannien, Grækenland, Ungarn, Irland, Island, Israel, Italien, Japan, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Singapore, Slovenien, Spanien, Sydkorea, Sverige, Schweiz, Uruguayog / eller Venezuela behøver ikke at have et pas for at få indgang i Mexico.I stedet skal borgerne fra disse lande viser et gyldigt pas og har den nødvendige eller forretningsfly papirarbejde udfyldt og præsenteret på Immigration og Told ved indrejse i landet.Disse formularer kan fås ved henvendelse rejsebureauer, om bord på fly på vej til Mexico, eller fra Immigration og toldembedsmænd i Mexico.

Borgere, der har brug Pas

  • Hvis en person er fra et land, som ikke er nævnt ovenfor, så må hun gå til en mexicansk ambassade eller konsulat og anmode et visum.Hvis hun har venner i Mexico, har de venner kontakte National Immigration Institut (INM for korte) i Mexico.Krav til papirarbejde og dokumentation for at få et visum afhænger af landet.

Student Visum

  • Hvis du studerer i Mexico, skal du være i stand til at bevise, at du er optaget til og i stand til at yde økonomisk støtte dig i dine bestræbelser som studerende i en mexicansk universitet.Der er ofte specifikke krav afhængig oprindelsesland, så det er vigtigt at konsultere INM eller mexicanske konsulat.

Forretning Visum

  • Hvis du finder dig selv med et jobtilbud i Mexico, skal du bevise, at du har et job til INM.

Ressourcer

  • amerikansk statsborger Re-entry Retningslinjer
552
0
0
Turistvisum