Typer af canadiske Visum

Der er tre typer af visa for besøgende i Canada, og beboere i mange lande (herunder USA) vil blive glad for at vide Canada har en lang liste over områder, der er fritaget for enhver visumpligt.Nedenfor er de typer visum defineret, sammen med nogle andre dokumenter og tilladelser, der kan kræves, afhængigt af arten af ​​dit besøg i Canada.

Midlertidig Resident Visa - Single-indtastning

  • Denne midlertidige bopæl visum er det bedste valg for personer, der planlægger en enkelt rejse til Canada.En enkelt-visum vil tillade dig at indtaste Canada én gang.

    Når du ankommer i Canada, vil du mødes med en repræsentant fra Border Services Agency Canada, som vil bekræfte, at du opfylder de krav, der er nødvendige for at komme ind Canada.Når du er godkendt, vil officer stemple dit pas eller udstede et dokument, der angiver du har tilladelse til at blive.I tilfælde af du har ingen stempel eller håndskrevet dato i dit pas, eller et andet dokument, din midlertidige bopæl status vil autom

    atisk udløber seks måneder fra den dato, du først ankom i Canada.

    Med undtagelse af besøg til USA eller Saint-Pierre og Miquelon, vil du blive bedt om at få en ny besøgende visum for at genindtræde Canada.Når du besøger USA eller Saint-Pierre og Miquelon, skal du have tilladelse til at gøre det ved en indvandring officer, hvor et sæt tidsperiode vil blive givet, eller
    har et dokument bemyndigelse genindrejse i Canada, såsom en arbejde eller studeretillader det.

Midlertidig Resident Visa - flere indrejser

  • Den visum til flere indrejser giver mest fleksibilitet, så du kan indtaste Canada flere gange, så længe dit visum er gyldigt.Det er nødvendigt at have en, hvis du planlægger at besøge mange lande eller vende tilbage til dit hjemland.Visa til flere indrejser er typisk udstedt for det mindste af fem år (maksimum) eller lige før udløbsdatoen for dit pas.For at gøre det muligt for længst visum sigt er muligt, bør dit pas fornyes, hvis det er tæt på udløbsdatoen.Derudover skal du ankommer i Canada på eller i dagene før datoen på din Temporary Resident Visa.Når du kommer til Canada, vil grænsen officer rådgive dig om, når du skal forlade landet, og stemple dit pas.

transitvisum

  • Beboere i lande, der er nødvendige for at opnå visum for at rejse til Canada vil blive forpligtet til at indhente et transitvisum, når de rejser gennem Canada på flyvninger, der stopper i henhold 48 timer.For at gøre dette, skal du angive en rejseplan fra et transportfirma eller rejsebureau mindst en måned i forvejen.Rejser billetter kan rekvireres som en del af bevis for dine rejsearrangementer.

Dokumenter relateret til din Visa

  • Hvis du ønsker at arbejde eller studere, mens i Canada, skal du søge om tilladelse til at gøre det.Mere information om at ansøge om et værk eller studie tilladelser kan findes på Citizenship and Immigration Canada hjemmeside.Hvis du får en studerende eller arbejdstilladelse, vil den dato det udløber være markeret på dokumentet.

permanent opholdstilladelse

  • Hvis du beslutter du gerne vil emigrere til Canada, skal du ansøge om fast bopæl kort, da dit visum ikke længere vil være et passende dokument.Se FAQ ark nedenfor for mere information.

Ressourcer

  • Permanent Resident Card FAQ
740
0
0
Turistvisum