Hvordan at få et visum til Malaysia fra Oman

Borgere fra mange lande kan få flere måneders eller forretningsfly visum til Malaysia ved ankomsten, men i nogle tilfælde vil du nødt til at besøge ambassade Malaysia i Muscat.Følg denne trin-for-trin guide til at regne ud, hvis du kan rejse til Malaysia fra Oman, uden en på forhånd godkendt visum, eller hvad du skal gøre for at få et visum før afrejse.

hvad du har brug

  • For alle rejsende:
  • International gyldigt i mindst 90dage efter din bestemt afgang fra Malaysia
  • For rejsende, der kræver et visum inden afrejsen til Malaysia:
  • 2 pas-størrelse billeder
  • Visa gebyr (varierer efter oprindelsesland)
  • To udfyldt og underskrevet ansøgningsskemaer
  • Bevis for videre rejse (returbillet eller rejseruten fra et rejsebureau)
  • Datoer for påtænkte rejse
  • søger gyldigt studiekort eller arbejde visum eller visum med reference:
  • Bevis for tilstrækkelige midler (original og fotokopi af seneste kontoudtog)
  • introduktionsbrev (LOI) fra
    dincollege, universitet eller arbejdsgiver

Instruktioner

  1. besøge den officielle hjemmeside for Udenrigsministeriets i Malaysia på http://www.kln.gov.my/?m_id=53/.Klik på brevet for dit hjemland.For eksempel, hvis du er statsborger i Oman, klik på bogstavet "O."

  2. Du vil blive bragt til en skærm med oplysninger om de krav for hvert land begynder med det bogstav visum.Der er tre kategorier af visa: Uden Visa, Visa uden henvisning, og Visa Med reference.Hvis du har brug for en studerende eller arbejde visum, skal du bruge et visum med reference.Disse visa skal godkendes af Institut for Immigration før din ankomst.Hvis du kræver kun en turist eller business visum, se på den første kolonne for at se om du kan ankomme i Malaysia uden visum, og hvor længe du kan holde.Hvis du ikke kan, eller hvis du har brug for en studerende eller arbejde visum, check for at se, hvor længe du kan holde i Malaysia med de andre typer af visa.Borgere fra Oman kan få en tre-måneders visum ved ankomsten i Malaysia og ikke behøver besøge ambassade Malaysia, medmindre tilladelse til at arbejde eller er nødvendig undersøgelse.

  3. Hvis visum ved ankomsten, der tilbydes til borgere i dit land er lang nok til at opfylde dine behov, så du ikke behøver at ansøge om visum til Malaysia i person.Hvis du ikke kan få visum ved ankomsten, eller hvis du har brug for en anden type visum eller et visum for en længere periode, kan du besøge ambassade Malaysia i Muscat.

  4. ambassade Malaysia i Muscat er åben fra 7:30 til 02:30 lørdag til onsdag.Torsdag og fredag ​​ambassaden er lukket.Ring til ambassaden på (+968) 24698329 for at spørge om, hvilken type visum du har brug for og bekræfte, hvilke materialer du skal ansøge om det.

Tips & amp;Advarsler

  • The Embassy of Malaysia kan findes på nedenstående adresse.Du kan også kontakte ambassaden via e-mail på mwmuscat@omantel.net.om eller fax (968) 24605031.

Ressourcer

  • Visa HQ - Malaysia
922
0
0
Turistvisum