Sådan får du en visum fra Haiti til Canada

Hvis du er borger i Haiti, der planlægger at besøge Canada for nogen tid, vil du kræve en midlertidig bopæl visum, før du får lov til at komme ind i landet.Erhvervelse dette visum kræver indsamle en rimelig mængde af dokumentation for din økonomiske støtte under dit besøg og din hensigt at vende tilbage til Haiti, når dit besøg har indgået.Så planlægge og sørg for at tjekke og dobbelttjekke hver af dine dokumenter - eventuelle fejl eller udeladelser kan betyde, at din ansøgning vil blive afvist, og du bliver nødt til at sende dine gebyrer til at anvende igen.

hvad du har brug

  • Passport
  • Et af de seneste pas størrelse fotografi for hver person, der vilvære at anvende
  • Seneste Bank Letter og Booklet
  • Seneste Beskæftigelse Brev, der angiver din løn og længden af ​​beskæftigelse
  • Invitation og beskæftigelse brev fra den person, der inviterer tilCanada
  • En manilla kuvert

Sådan får du en visum fra Haiti til Canada

  1. Vær sikker på, at dit pa

    s er gyldigt i mindst et år fra den dato, du vil indsende en midlertidig bopælvisumansøgning.Hvis det ikke er, skal du forny dit pas, før du sender din ansøgning, eller det vil blive afvist.

  2. Erhverve et pas størrelse fotografi af dig selv.Dette fotografi skal 2in.x 2in., omfatter forfra dig fra toppen af ​​dit hår til skuldrene, og har din naturlige ansigt (ingen solbriller eller hat bør bæres).Baggrunden skal være ensfarvet hvid eller off-white.

  3. Kontakt din bank og få en standard bank brev og hæfte for en midlertidig bopæl visumansøgning.De vil højst sandsynligt være bekendt med form, men tilrådes at det skal være på officiel bank brevpapir, indeholde dit fulde navn, som det fremgår af Deres pas, og antallet af og størrelsen på din bankkonto (dette bør være mere end nok til atdække længden af ​​dit ophold i Canada).

  4. Anskaf en bank udkast i mængden af ​​US $ 75, CAN $ 75 eller Gourdes 2700 til at dække honorarer til din midlertidige bopæl visum.Vær sikker på at få en kvittering for dit arkiv.

  5. Kontakt din chef og få et nyligt beskæftigelse brev.Dette brev skal skrives på officielt selskab stationær og omfatter dit fulde navn, som det fremgår af Deres pas, hvor lang tid, du har arbejdet med dette selskab, størrelsen af ​​din løn, og de oplysninger, kontakt og underskrift vejleder.

  6. Kontakt den person, der har inviteret dig til midlertidigt at opholde sig i Canada.Få dem skrive et brev beskriver blandt andet, længden af ​​dit planlagte ophold.Dette brev skal indeholde specifikke oplysninger.For eksplicitte instruktioner om de krav, besøg haitianske canadiske ambassade hjemmeside (http://www.cic.gc.ca/english/visit/letter.asp).

  7. Download din midlertidige bopæl visum formular, yderligere oplysninger form yderligere familie oplysningsskema, og politi, militær eller stat / statens tjeneste ark (hvis relevant) fra den haitianske canadiske ambassade hjemmeside (http: //www.canadainternational.gc.ca / Haiti / visa / midlertidig-resident-temporaire.aspx? lang = eng).

  8. Lav to fotokopier (hver) af dit pas, pas størrelse foto, bank brev og brochure, seneste beskæftigelse brev, invitation brev og midlertidige bosiddende visum ansøgningsskemaer.Put et sæt kopier et sikkert sted.Derefter placere det andet sæt af kopier i en manila kuvert.Også placere dit pas, bankcheck og originalerne af de andre dokumenter, som du kopierede ind i din manila kuvert.Kontroller og doublecheck at alt er inkluderet.

  9. Medbring din chartek fyldt med alle dine dokumenter til den canadiske ambassade i Port-au-Prince, Haiti.Det er her du skal henvende sig personligt.Vær opmærksom på at de kun er åben mandag til torsdag fra 08:00 til 10:00, og de er lukkede den sidste torsdag i hver måned.

    canadiske ambassade
    Indvandring Sektion
    Route De Delmas, Mellem Delmas 71 og 75
    Port-Au-Prince, Haiti
    Telefon: 011 (509) 2-249-9000

Tips & amp;Advarsler

  • Hvis du har særlige forhold, der rejser med andre, hvis du i øjeblikket bor uden for Haiti eller kræve en Multiple indtastning Visa, kan du nødt til at betale forskellige gebyrer eller inkludere yderligere dokumenter.Besøg den haitianske canadiske ambassade hjemmeside for krav til særlige tilfælde.

Ressourcer

  • haitianske canadiske ambassade Website
155
0
0
Turistvisum