Green Travel Card Krav til genindrejse til USA

Dit pas skal være gyldigt . pas billede af Alison Bowden fra Fotolia.com

For at genindtræde i USA, fast bopæl kræver et gyldigt pas fra det land, hvor han er statsborger, samt engreen card.Det grønne kort er også kendt som en permanent Resident kort eller Form I-551.Hertil kommer, at hvis du bruger et år eller mere uden for USA, vil du kræve en re-indrejsetilladelse.

Passport

  • Både det grønne kort og pas skal være aktuelle som at forsøge at genindtræde i USA med en udløbet pas ellergrønne kort er tilbøjelige til at få en rejsende ind i problemer.Det kunne resultere i, at du er nægtet indrejse i USA.

Green Card

  • Når du ankommer til en havn for indrejse en tolder vil undersøge dit grønne kort og andre identitetsdokumenter, som du har med dig.De andre dokumenter omfatter et pas eller udenlandsk statsborger idkort.Officer vil afgøre, om du er berettiget til at komme ind i USA.Rejser uden for USA i mindre end seks måneder ikke frembyder nogen problemer til grønne kort indehavere, så længe d

    u har det grønne kort med dig når du kommer tilbage.Hvis du mister dit grønne kort, når de rejser i udlandet, kan du få en transport brev fra den nærmeste amerikanske ambassade eller konsulat.

Re-entry Permit

  • Når en fast bopæl har været ude af USA for et tidsrum længere end et år og mindre end i alt to år, er en re-indrejsetilladelse kræves forat genindtræde i landet.Denne re-entry tilladelse kræves ud over et gyldigt grønt kort.Re-entry tilladelser (Form I-131) skal erhverves i USA, inden en fast bopæl begiver sig ud på sin rejse.Begæringen kan kun godkendes, hvis ansøgningen indgives, mens personen er i USA.Programmer kræver fingeraftryk og fotografier for at det skal overvejes.Hvis ansøgeren forlader USA, mens der endnu ikke er truffet en beslutning om en ansøgning om re-indrejsetilladelse, er det usandsynligt, at dette vil påvirke resultatet af afgørelsen.Men hvis de har forladt uden at have deres fingeraftryk og yderligere biometri indsamlet, er det muligt, at ansøgningen vil blive nægtet.Det er uklogt at rejse i en sådan situation, som ansøgningen kunne nægtes, mens fast bopæl er ude af landet og i så fald den rejsende kan nægtes indrejse i landet.

951
0
1
General Travel Tips