Mexico Immigration Krav

Mexico Immigration Krav Alexander Steffler: Flickr.com

Den mexicanske regering gennem sin Instituto Nacional de Migración (INM), giver ni forskellige typer af indvandring dokumenter til udenlandske statsborgere - som alle begynder med initialerne FM, for "forma migratoria."Mens nogle af disse dokumenter gælder for specifikke programmer eller grupper, såsom landarbejdere ind gennem staten Chiapas, andre er til rådighed for mere bredt definerede grupper, såsom turister, udlændinge, der arbejder i Mexico eller fastboende.

Turister

  • Den FMT er det dokument indvandring givet til turister på indgangssteder giver dem op til 180 dage i landet.Der er et lille gebyr for FMT på ca US $ 25, men inkluderer din flybillet hvis du ankommer med fly.Turister kommer ind på et land passage skal gå til en bank på et tidspunkt i løbet af deres ophold for at betale gebyret.

    Den mexicanske regering kræver 135 nationaliteter for at opnå et indrejsevisum på en mexicansk konsulat forud for opnåelse af FMT (En lis

    te over disse lande findes på inm.gob.mx/index.php?page/Paises_visa. Borgerne i USA, Canada, Spanien, Det Forenede Kongerige og Australien, blandt andre, har ikke brug for et indrejsevisum.

ikke-permanent Residence

  • Den FM3 er det dokument indvandring for folk, der arbejder eller har bopæl i Mexico, men ikke permanent. Dette omfatter udlændinge, der er:

    Living i Mexico off indtægter / besparelser fra et andet land (f.eks pensionister)
    Working i Mexico som en dygtig professionel
    Bor i Mexico som en investor i den mexicanske økonomi
    Bor i...Mexico med en mexicansk familie medlem.
    Arbejde i Mexico som en atlet eller kunstner.

    Fordi FM3 indehaveren ikke betragtes som en fast bopæl i Mexico, er det visum klassificeret som et "Documento migratorio del ingen Inmigrante" eller nonimmigrant indvandring dokument.Det skal fornys hvert år.

Application Process

  • at ansøge om en FM3, ansøgerne skal præsentere følgende dokumenter til INM:

    udfyldte formular kendt som Solicitud de Trámite Migratorio eller Ansøgning om indvandring Procedure.
    Kopier af hver side (selv tomme dem) af ansøgerens pas.
    Bevis for betaling af ansøgningsgebyret (ca. US $ 150 for en første gang ansøgning, ca US $ 40 for en fornyelse).
    Kopi af FMT turistkort, hvis ansøgeren allerede er i Mexico.
    et bevis for bopæl, kendt som "comprobante de Domicilio," hvis ansøgeren allerede er i Mexico.Dette krav er normalt tilfreds med et hjælpeprogram lovforslag med ansøgerens adresse i Mexico, selv om sagsøgerens navn er ikke på regningen.
    Fem 4x4 cm fotografier af ansøgerens ansigt, tre taget fra lige på og to af den rette profil.

    Ansøgere vil også blive bedt om at fremlægge yderligere dokumenter afhængigt af motiv for deres anvendelse.For eksempel, at en person, der ansøger om en FM3 arbejde som professionel i Mexico får brug et brev fra deres fremtidige arbejdsgiver, der bekræfter, at de har et jobtilbud.Derudover vil ansøgeren nødt til at præsentere en kopi af deres akademiske grad sammen med en oversættelse og apostillepåtegning (en internationalt anerkendt notarization gjort i sit hjemland) af graden.Pensionister vil have til at producere finansielle dokumenter, der beviser en månedlig indkomst på US $ 1500, plus en ekstra US $ 750 for hver person, der ledsager dem.

    Hvis du vil vide, hvilke yderligere dokumenter der kræves for hver enkelt FM3 program, interesserede parter bør tjekke med den nærmeste mexicanske konsulat.

Permanent Residence

  • Efter fem års holder en FM3 visum, kan en udlænding i Mexico betragtes som en fuldgyldig indvandrer ved at ansøge om og opnå en FM2 visum.FM2 ansøgningsprocessen er i det væsentlige den samme som i FM3, og ligesom FM2, skal FM3 fornyes.Fordelen ved FM2 er, at det ikke binde holderen til en bestemt arbejdsgiver eller profession, og efter fem år, kan indehaveren ansøge om statsborgerskab.Dybest set har FM2 er den mexicanske svarer til den amerikanske "green card", og indrømmer indehaveren fleste af de samme borgerlige og beskæftigelsesmæssige rettigheder som en mexicansk statsborger (undtagelser omfatter sådanne rettigheder som stemmeret og holde offentligt embede).

Udlændinge med mexicanske Forældre

  • Den mexicanske forfatning giver mexicanske statsborgerskab til personer født i udlandet til mindst én mexicansk forælder, og så disse personer ikke behøver indvandring papirarbejde.At arbejde, studere eller bo permanent i Mexico, de kun behøver at opnå en mexicansk fødselsattest fra en Registro Civil eller folkeregister.Dette kræver en kopi af deres udenlandske fødselsattest oversat til spansk af en officielt certificeret translatør, sammen med en apostille af dette dokument, samt dokumentation for en forælders mexicansk statsborgerskab.

Overvejelser

  • for spansk-højttalere, kan processen med at ansøge om FM3 eller FM2 visum i Mexico være noget besværlig, men ikke overvældende så.Derfor kan ansøgerne spare på advokatsalærer ved at gøre det selv.Processen fra start til slut tager omkring en måned, spærring nogen større snafus.En god indvandring advokat kan ofte få det gjort endnu hurtigere og vil spare ansøgeren besværet med at udfylde papirer og gøre gentagne ture til lokale INM kontor.Ansøgere, der kan få alle de nødvendige papirarbejde, mens du stadig i deres hjemland, rådes til at ansøge om visum på deres lokale mexicanske konsulat, da konsulater har et ry for at være lettere at håndtere end INM.

Ressourcer

  • Register over mexicanske Konsulater
  • Fokus på Mexico tilbyder seminarer om emnet
  • Mexicos Instituto Nacional de Migración hjemmeside iEngelsk
570
0
1
General Travel Tips