Sådan Del en kalender Brug af Microsoft Outlook

Deling af en kalender i Microsoft Outlook er et fantastisk værktøj, som gør det muligt for dig at dele din tidsplan og oplysninger med andre i dit netværk.For dem, der bruger Microsoft Outlook eller et kompatibelt program, er det nemt at se dagsordener og tidslinjer af kolleger, familiemedlemmer eller venner.Du kan også give forskellige tilladelser, når du deler din kalender.Dette vil gøre det muligt for folk at foretage ændringer eller planlægger aftaler eller møder på din kalender, samt se oplysningerne.

hvad du har brug

  • Computer
  • Microsoft Outlook Program
  • møder eller Information

Instruktioner

  1. Åbn Microsoft Outlook-programmet.På venstre side af skærmen i bunden, skal du klikke på knappen "Kalender".Du kan også komme til denne indstilling ved at gå til den øverste værktøjslinjen og klikke på "Go" fanen.Rul ned og vælg "Kalender" valgmulighed derfra.

  2. Gå til venstre side af skærmen, og klik på "Del kalender" linket under "Min kalender" kassen.D

    en "Del kalender" boks vil poppe op.Du bliver nødt til at vælge personens navn, som du ønsker at dele dig Kalender med.For at gøre dette, skal du gå til feltet "Name", skriv i personens navn, og klik derefter på "OK".Hvis personen er i dit netværk, bør hendes oplysninger vises på listen.Hvis hun ikke er i dit netværk, kan du indtaste hendes e-mail-adresse og andre kontaktoplysninger på det tidspunkt.Så længe du har personens e-mail-adresse på din liste over kontaktpersoner, vil du være i stand til at dele din kalender.

  3. Vælg de tilladelser, som du ønsker den person ser din kalender til at have.Du kan dele dig kalender, således at personen visning har en "visning kun" valgmulighed.Det betyder, at hun kan se, hvad der sker med din kalender, men kan ikke ændre det.Eller du kan vælge for hende at være en redaktør, så hende til at se, ændre og planlægge møder på dine vegne.Det er en god funktion for familier og / eller kolleger.

  4. Vælg "Anvend" valgmulighed, når du har besluttet, hvad tilladelser til at give den person, du deler din kalender med.Når du rammer "Anvend", vil tilladelsen blive givet og navnet på din kalender vises på venstre side af hans skærm.Han kan klikke på linket for at se din kalender side om side med sin egen.Denne funktion er nyttig, når du planlægger møder eller arrangementer.

  5. Vælg "OK" for at afslutte den delte kalender proces.For at ændre tilladelser eller fjerne en person fra din delte kalender, gå tilbage ind i "Del kalender", og fjern navnene på de personer, du ikke længere ønsker at dele din kalender.Skift indstillinger for at afspejle de nye tilladelser.

Tips & amp;Advarsler

  • Hvis du glemmer at ramme knappen "Anvend", efter at du giver tilladelse, vil dine ændringer ikke gemt.
926
0
0
Microsoft Outlook