Naturlige habitat Parakitter

Parakitter er små til mellemstore papegøjer med lange haler.Mere end 120 arter og underarter af parakitter - med navne som indisk ringneck parakit og Alexandrine parakit - opstod i forskellige dele af verden, der spænder fra Asien til Sydamerika, alle har forskellige levesteder.Imidlertid er nævnt fuglen til i USA blot som parakit, eller den fælles parakit, er den oftest holdt som kæledyr.Det opstod i Australien, hvor det kaldes en undulat eller undulat.

reder i træer

parakitter lever i ødemarken i Australien i det, der kaldes outback, et stort område med ørken, skove, overdrev og åbne krat langt fra de tætbefolkede byer.Modsætning til de fleste fugle, parakitter ikke gør reder .I stedet de kan lide at reden i hule hulrum i træer ligesom eukalyptus træ.At være sociale fugle, de forventer, at andre parakitter vil også reden i forskellige hulrum i det samme træ.Ved at bo sammen i en flok eller koloni, de alle ser ud til rovdyr og advare andre parakitter, når faren er i nærheden.

varme, tørre Klima

Australien er den anden-tørreste kontinent, siden Antarktis.Hvad lidt regn den modtager sker især i regntiden, der varierer fra region til region.Resten af ​​året flodlejer er tørre;så parakitter må ofte rejse langt - så vidt som 30 miles eller deromkring - at finde mad og vand .Du kan se dem i de tidlige morgentimer drikker dugdråber og "bade" i fugt, de finder på bladene af træerne.Så de flyver som en flok på jagt efter føde.Når kyllinger nyklækkede, den voksne kvindelige forbliver med dem i reden, mens de mandlige fouragerer for fødevarer.Efter en uge eller deromkring, den kvindelige slutter den mandlige i jagten på mad.På omkring seks uger gamle, vil kyllingerne fouragere for deres egen mad med flokken.

Græs og Frø

Græsfrø er en af ​​de parakit foretrukne fødevarer, herunder frø af Spinifex, Mitchells og Tussock s græsser, flyvehavre og kanariegræs.De spiser også vilde hirse og landbrugsafgrøder såsom hvede.I regntiden, de søger efter nyligt spirede grønne græs .Når flokken har spist de tilgængelige græsfrø på ét område, de bevæger sig på sammen til en anden placering, lever en nomadisk livsstil efter deres fødevareforsyning .I tørre sæsoner, kan parakitter gå lange perioder uden vand, fordi de får vand fra den mad, de spiser.De tygger også på træ blade og bark til at få fugt.Når de finder en stor vandkilde - såsom en dam eller vandpytter - de kan stige ned på det i stort antal.

Bær og Bugs

Når fødevarer er rigelige, parakitter i Australien finde bær at spise.Farverige bær tiltrækker dem, men de primært spiser bær frø.Parakitter er jorden finsnittere - også kaldet græs papegøjer - fordi de er blandt de papegøjer, der foder på eller tæt på jorden .De er mere tilbøjelige til at finde lave bærbuske og bær, der er faldet til jorden, end højt oppe i træerne.Når maden er ikke så rigeligt vil parakitter i naturen spiser insekter , også selv om de er primært vegetarer.

Tilbage til Trees

Når dagen er færdig, efter at parakitter har fløjet langt, foraged til mad og spist sig mætte, store tal roost sammen i grene.Inden jeg skal sove, flok hjælpere twitter og snakken sagte i en sengetid ritual.

Tip

  • Pet parakitter er lykkeligste i miljøer, der ligner deres oprindelige levesteder.De har brug for en varieret kost, der indeholder ikke kun frø, men også friske bær, andre frugter og grøntsager dagligt.Ændre deres vand hver dag, og giver protein, såsom en lille mængde af kylling eller hårdkogte æg, hver par dage.Udstyre buret med flere høje siddepinde, hvor de kan roost ved udgangen af ​​dagen.Hold buret i et sted, der er varmt og væk fra udkast.

601
0
0
Vedrørende Fugle