Processen med at få et Green Card Gennem Ægteskab

andragende til et Visa

  • Når du planlægger at gifte sig med en person fra et fremmed land, skal en K1 visum indhentes før din forlovede kan komme ind i USA.Den person, der er en amerikansk statsborger har til at indgive andragender til visum med amerikanske statsborgerskab og Immigration Services (USCIS) på vegne af den udenlandsk fødte forlovede ved at give bevis for amerikansk statsborgerskab og tilladelse til at gifte sig.Det kan tage så lang tid som 6 måneder for andragendet skal godkendes.Når den har, så brug den udenlandsk fødte forlovede til at ansøge om og få K1 visum udstedt fra en amerikansk ambassade eller konsulat i udlandet.Da den udenlandsk fødte kommende ægtefælle bor i sit hjemland, skal hun forblive der, indtil en midlertidig Resident visum er udstedt.Når gifte sig med en person, der allerede er bosat i USA, dette trin er ikke relevant.Det meget anbefales dog, at den nuværende visum være i god stående.

Visa status

  • Ved ansøgning om K1 visum, skal den udenlandske fødte forloved

    e underkastes en lægeundersøgelse, indsende en kopi af hans fødselsattest og fremlægge dokumentation for en gyldig forhold med den tilsigtede ægtefælle til USCIS.Afhængig af hvor og hvornår ansøgningen indgives, kan det tage et sted mellem 6 til 9 måneder for godkendelse.Når gifte sig med en udenlandsk fødte person, der allerede opholder sig i USA, kan du få en vielsesattest samtidig give nuværende visum informationer og indvandrerstatus.

Visa Godkendelse og ægteskab

  • Når K1 visum er blevet godkendt, bliver udenlandsk fødte forlovede får adgang til USA om en midlertidig 90-dages visum, men skal forblive ugift indtil ankomsten af ​​den forlovede iDe Forenede Stater.Brylluppet skal ske senest 90 dage efter forlovede ankomst.Hvis den ikke gør det, vil hun være forpligtet til at forlade USA.Når gift med K1 visum eller til et udenlandsk-fødte person, der allerede er bosat i USA, kan den udenlandsk fødte ægtefælle straks ansøge om et green card.Ansøgningsprocessen kan tage 12 til 18 måneder til at godkende.Når det grønne kort er udstedt, er det kun for to år.Et interview derefter planlagt med en indvandring officer til at foretage en vurdering af oprigtigheden af ​​ægteskabet.Når den midlertidige grønne kort udløber, kan en ny anmodes om og vil fortsat være permanente.

440
0
0
Ægteskab Andet